Prosím o radu. Mám přitele jelikož ho velice milují tak mu tolerují chrápáni,ale nědy se to nedá vydržet,ale problém je v tom že mám pejska maltez-ten taky chrápe, tak že děkují za případné rady.SO.
ZWIKI-dobře radíš ale já přítele velice milují to v žádném případě nemůžu udělat, jedině kdybych tě vyměnila za přítele ale to nepřicházi v potaz, jsi milý ale tvá rada mě nepomůže-jsili tak dobrý, poraď jinak.SO.
Tak pod toto se podepisuju. Není nic horšího než dysgrafický grafoman, který ví kulový. A navíc nejspíšm netuší ani to, co znamená"dysgrafický grafoman".
To nensy Já jsem nezačal rýpat a poučovat. Tady se má radit a ne posuzovat příspěvek. Jmenuje se to tady poradte od slova poradit a ne posudte od slova posuzovat.
To nensy Já jsem nezačal rýpat a poučovat. Tady se má radit a ne posuzovat příspěvek. Jmenuje se to tady poradte od slova poradit a ne posudte od slova posuzovat/viz svatební přípitek/.
zwiki ty si pleteš asi pojem a průjem. Koho jsem poučoval, co má psát. Je to spíš naopak, mě tady poučovali co mám psát, tak o co ti jde. Běž se z toho vyspat.
" miljane"klídek. Vážený kolega"zwiki"potřebuje body. Navíc mám z jedné diskuse silný dojem, že právě on by mohl být tím přítelem, o kterém je řeč - viz zde: vypis.php3?id=5&i/.... Není tedy divu, že se cítí poněkud dotčen.
Nevim, jak je to u tveho pritele, ale u moje pritelkyne rika, ze taky chrapu, ale zjistili jsme, ze pouze pokud spim na zadech. Takze pokud moc chrapu, tak me vzbudi at si lehnu na bok a je klid
Lze to odstranit chirurgicky, odříznutím měkkého patra při lokální anestesii nebo se prodává sprej, kterej se stříkne před spaním do úst, má to ale nevýhodu, protože pak nic necítíš ,jak po umrtvení u zubaře a musí se to aplikovat aspoň dvakrát za noc, protože to za čas odezní a chrápe se vesele dál. Moje manželka si už za ty roky zvykla, takže když jedeme na dovolenou tak se ostatní spoluspící(v kepu ve stanu) moc nevyspí. Ani jednu z rad, které uvádím nepoužívám, případně spím jinde než ostatní.
já jsem taky na vojně hodně chrápal (byl jsem v četě velice oblíbený,v jedné cimře s třiceti nasranýma a nevyspanýma chlapama to nebylo nic moc ).Zkoušel jsem nějaké kapky,kterých jsem se před spaním nadýchal,ale nefungovalo to dlouho,sotva jsem stihl usnout.Pak jsem se dostal do nemocnice a nechal si vzít nosní mandle a od té doby mám po problému.Ať se přítel zkusí nechat prohlídnout,jinak už zbývá fakt jenom to měkké patro nebo tobě ty špunty.A s tím psem?Ten se vyspí všude mimo ložnici ne?Snad to nějak pomohlo.
Já jsem chrápal tak, že jsem dokázal vyhnat naši návštěvu do karavanou před domem... vyzkoušel jsem kde co... Nakonec se náhodou zjistilo, že mám poruchu fce štítné žlázy. Krátce po zahájení léčby jsem chrápat přestal... a nyní ruší návštěvy mne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.