Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám podezření, nebo spíš vím, že je ohrožována mravní výchova tří-letého chlapce. Pán/strýc na hlídání si k němu domů v době hlídání vodí ženy a slečny za účelem sexu. Mě toto také nabízel. Je mi jedno, co s kým má, ale vadí mi, že si je vodí do cizího bytu a ještě v přítomnosti malého dítěte. Nevíte jak zakročit, pochybuji, že ten malý vůbec nic nepostřehl. Napadlo mě kontaktovat rodiče dítěte nebo odbor péče o dítě, ale neznám příjmení chlapečka. Předem díky za odpověď
Nezlobte se ale značně si protiřečíte a tak vám nevěřím, vymyslet takovou skrčku co někomu hodně znepříjemní život a ocejchuje ho je ubohé a sprosté. Pokud je to pravda kontaktujte rodiče děcka, podle vašich slov víte kde je jejich byt a tak jak se jmenují je celkem nepodstatné, další postup je učinit oznámení na Policii.
Klidně mi nevěřte. Nevím, co vidíte ubohého a sprostého na tom, že mi vadí ohrožování vývoje tříletého dítěte. Kdyby se jednalo o Vaše dítě, také by Vám to nevadilo? Já rodiče dítěte neznám, nevím, kde bydlí, jen lokalitu a jak sám/sama uznáte, tak pražské Vinohrady malé nejsou. Asi potřebuji znát jejich jméno, abych je mohla kontaktovat, ale to Vy asi nepochopíte, hlavně, že se do mě navážíte. Jen tak dál. Zeptat se tu, to nemá ani cenu.
Vážená petrusenko, vy vlasně mimo svých doměnek a fantazií o ohrožení mravní výchovy dítěte nevíte vůbec nic. Je to takové to jedna paní povídala a s tím se na policii nechodí, než někoho obviním tak musím mít důkaz. Vy nevíte nic a neumíte si představit jak tomu člověku ublížíte pokud to není ani za mák pravda. Jako majitel bytu rozhodně poznám když by tu byli nějaké orgie, tříleté dítě by jistě něco řeklo pokud by sedělo v křesle a sledovalo jak hlídací strýček se slečnou souloží.
Já jsem jej nevysledovala, on mě neustále obtěžoval sexuálními návrhy. Jaké ženy? Vím jen o jedné a tu nemohu nějak dohonit na internetu, telefonní číslo mi nedala. Ale díky za reakci
Tak mi pripada, ze tady placate nejake nesmysly a ze ani nevite, co rikate. " Zdravím, mám podezření, nebo spíš vím, že je ohrožována mravní výchova tří-letého chlapce. Pán/strýc na hlídání si k němu domů v době hlídání vodí ženy a slečny za účelem sexu. Mě toto také nabízel."
A najednou vite jenom o jedne, a ta je nakonec mozna jeho pritelkyne a s tim hlidanim mu pomaha.
Mozna by byl i zajimavy vas vyklad sexualniho obtezovani, pokud to bylo opravdu obtezovani, tak vam narostly ruce a existuji facky, pokud to az tam nedoslo, tak se odstehujte do USA, tam si na to hrajit.
Přítelkyně? hmmm, to tak, když ji měl jen do postele a věřím tomu, že nejsme jediné, které do toho bytu lákal, je mi víte kde, co si myslíte, potřebovala jsem poradit, ne aby mě nějaký jeliman napomínal!
Jenze slecna za nim evidentne chodi dobrovolne. Pak nechapu rozdil od jinych v podstate nezadanych panu, kteri maji slecny. Proste dite ji muze brat jako tetu, kamaradku. A jak vite, ze si je zve na sex? Poslouchate za zdi nebo za dvermi? Treba si daji kafe, pohraji s malym, daji ho spat a pak na to hupsnou, nevidim problem... vite o vice zenach, nebo si to jen myslite?
Psala jste, ze tam chodi zeny a slecny. Pak uz to byla jednom jedna slecna. Dle Vasi velmi inteligentni odpovedi soudim, ze nemate ani paru, co se za dvermi deje a slecnu jste videla jen jednu. Takze znovu, pro slepe a jim podobne:
"Proste dite ji muze brat jako tetu, kamaradku. A jak vite, ze si je zve na sex? Poslouchate za zdi nebo za dvermi? Treba si daji kafe, pohraji s malym, daji ho spat a pak na to hupsnou, nevidim problem..." - vetsina paru da dite spat a pak na to hupsnou, diteti je to uplne jedno
Me mozna chybi dva vitaminy, ale urcite mi nechybi slusne vystupovani a vychovani
A já ho podle Vás nemám. Dejte mi pokoj, když vím, že jich je víc tak to vím a co se tam odehrává? Tak podle toho, co mi navrhoval a zjistila jsem, tak vím. Jste trapná asi takhle taky na někoho hupsáte v cizím bytě a možná i v tom, o který se jedná. To se uvidí, až to rozjedu:-*
Nemate Kdyz si dovolite urazet ciziho cloveka, ktery se zepta na ocividne nesrovnalosti ve Vasem vyjadreni. Mila zlata, zrejme trpite schizofrenii, kdyz kazdou chvili vykladate neco jineho
Nejdriv zeny, pak zas jen jedna, ted je jich zas vic... No tak jich pan ma vic, a co? Nezavidte a bezte hupsat taky... My tez hupsame u nas doma, alespon nejsem nejaka zapskla neprijemna baba, jsem spokojena a nemam potrebuj slidit pod dome, co se u koho odehrava
Nuti kluka, aby je u sexu pozoroval? Nataci si ho ci jine cunacinky? Nevite nic, pouze to, ze je pan mirne promiskuitni, coz je dnes tretina statu. Jsou jini lide, kterym by meli sebrat deti...
Nechejte se tím úchylem pozvat, ať poznáte, jak dítě mravně ohrožuje. Třeba zjistíte, že nijak.
Zas takovej úchyl to nejspíš nebude, aby zval dotyčnou. Možná je jediná kterou nepozval, tak si tady vylívá srdíčko, a tvrdí že pozval. Teda lákal.
No konecne rozumna veta Ackoli... za par dni se najde zase nekdo jiny, kdo nas zde bude urazet...
Mravně by ho ohrožoval, pokud by to dělali přímo před ním. Pokud ho však uloží spát a pak na to hupsnout, tak nevidím problém. Copak rodiče malého dítěte se taky nemohou milovat, protože ve vedlejším pokoji spí dítě? Nevím, o co vám jde a co vám vadí?
Na to jsem se ptala tez, odpovedi se mi jeste nedostalo, ale uz jsem trapna:D Pani je zrejme vyborna sousedka, tu bych tak chtela mit v dome!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.