Nejste přihlášen/a.
Ahoj, od mala nosím brýle a ty, které mám teď, mám už přes 6 let a už mi nestačí. Potřebovala bych určitě o dost silnější dioptrie. Četla jsem, že když člověk takhle dlouho nebyl u lékaře, měl by jít na vyšetření k němu a ne do optiky. Nevím ale kam bych měla jít, protože oční, kam jsem chodila kdysi, má objednací lhůty 3 měsíce a já nové brýle potřebuji co nejdřív. Neznáte nějakého očního lékaře v Praze, kde se takhle dlouho nečeká? A v případě, že bych nakonec musela do optiky a chtěla bych si nová skla zasadit do starých brýlí, mám vyšetření zraku i tak zdarma? Možná bych zkusila i jiné brýle, ale to by mě musely opravdu zaujmout a nebýt moc drahé. Neznáte nějakou levnou optiku v Praze? Díky díky!
Já když jsem po x letech přišel na oční, tak mě vůbec nenapadlo se objednávat. Vyseděl jsem frontu cca 4 lidí a v pohodě. A podruhé to samé. Jinak určitě doporučuji lékaře a ne optiku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.