Nejste přihlášen/a.
Ahoj, máte někdo zkušenost nebo nějakou informaci o botech Crocs? Mám dvouletou holčičku a ráda bych jí koupila tyto botičky - nej-crocs.cz/... Chtěla bych vědět, jestli jsou zdravé a nijak neublíží jejímu vývoji. Děkuji!
pokud jsou to pravé boty od výrobce Crocs, tak se určitě nemusíte ničeho bát ani u malého dítěte... ale pokud jsou to pouze napodobeniny například od vietnamců, tak by mohly být zhávadné, já sama je sice nosím, ale pro melé děti je to nezdravé... váš odkaz se mi nenačetl, a tak nevím jaké boty máte na mysli, ale jestli jsou to pravé Crocs, tak jsou opravdu kvalitní a nic se jí nemůže stát
Falešné Crocs jsou z gumy nebo plastu a jsou nezdravé, ale ty pravé jsou z materiálu:
Croslite je patentovaný materiál z extrudované pryskyřice, nejde o umělou hmotu ani o gumu! Buněčná struktura zamezuje tvorbě bakterií a plísní, materiál je přirozené antibakteriální a eliminuje zápach. Obsažená pryskyřice má výjimečnou schopnost tlumit otřesy a dopady a vyniká maximálním odpružením (je prokázáno, že nošení Crocsů snižuje únavu svalů o 62% oproti stání naboso). Croslite není jedovatý, může být ve styku s kůží a stačí ho oplachovat vodou a mýdlem, popřípadě lze boty prát v pračce na 30 stupňů.
Nohalvně nekupovat obuv u vietnamců, protože vietnamci mají trošku jiné nohy a pokud tu vietnamskou botu dáte evropskému člověku a zvláště dítěti, tak hodně vznikají ploché nohy, což je nebezpečné.
K těm crocs - když to vidím, jak to smrdí, čím je to napuštěné a z jakého materiálu to je, tak bych to na nohu nikdy nedal. Takže já nedoporučuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.