Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akupresura v libereckem kraji

Od: juglans® odpovědí: 4 změna:

Dobry den,prosim jestli by znal nekdo dobreho lekare,ktery dela akupunkturu,ale pouze Liberecky kraj a okoli Jicina.Nasla jsem nejake v Liberci a 1 v Zeleznem Brode a vaham.Je mi divne ze v Turnove a v Semilech nic nenalezeno,mela bych to nejbliz.Pokud nekdo znate,prosim o pomoc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Rehabilitační centrum Semily. mirhol.cz
hodnocení

Dobry den Radku,pomuzou nejen pohybove?Mate nejake nebo nekdo nejake zkusenosti i s jinymi nemocemi.dosemil mam kousek,ani jsem o tom nevedela.Dik

raadek*
Šel jsem tam s kamarády na jehlu do ucha proti kouření. Stálo to dvě kila a zapálil jsem si hned venku. Ostatní se drželi, ale také ještě téhož dne podlehli. :) Nevím jaký máte problém, ale za zeptání nic nedáte. Jinak co se týče alergií, tak lidi chválí Liberec. R.
hodnocení

Problemu zdravotnich dost.S cigarama je to potiz,ja jsem na pichani do ucha kdysi byla az v Chomutove,jinde jsem o nicem nevedela a o Semilech uz vubec ne,mohla jsem usetrit za cestu.No mne to tenkrat pomohlo ,ale zacala jsem zas.Nyni je to asi 2 roky nekourim,zmakla jsem to sama,ani nevim jak a dnes uz vubec nechapu,jak jsem vubec kourit mohla.Nicmene po techto letech,jsem zacala marodit asi z toho abstinovani.sAmozrejme zertuji,preji i Vam,aby jste nad tim vyhral.Dulezite je strasne chtit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]