Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komu něco přišlo od Zefirio.cz?

Od: ladis* odpovědí: 9 změna:

Ahojte,znáte stránku zefirio.cz?Já si tam objednal tyčinky corny za výhodnou cenu,zítra to bude týden,co jim přišla platba na účet a já ještě nic nedostal,na mail neodpovídají.Nebudou to podvodníci?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Na netu je toho od nich plno, ale nikde zadna diskuze. Jake maji dorucovaci lhuty? Muze to byt klidne 14 dni...

doplněno 26.05.11 18:23:

Hmm dorucovaci lhuty v podminkach nejsou, kontaktni telefon taky zadny...

ladis*
hodnocení

no někde to tam je myslím,že dodávají do 4 dnů od připsání peněz na účet.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nebylo by vhodnější napřed prověřovat a pak teprve nakupovat? Ale o tom se tu píše pořád a je to marný, je to marný.

martinaa*

Ono to nevypada az tak jako podvod, inzeruji na portalech vykupto, slevoman a tak, zadne negativni nazory jsem nenasla. Ale podminky maji upravene tak, aby zakaznik chudak nic nezmohl...

pavelko*
hodnocení

0x

Dnes mi došly Corny, vše v pořádku. Zkusil jsem to a dobrý. *palec*

ladis*
hodnocení

Jo tak dneska i mně,super,oddechl jsem si.Jen komunikace vázla,pak si člověk myslí už bůhvíco...ale hlavně,že to došlo.

hodnocení

0x

Zdravím všechny, i já jsem nakoupila od Zefirio.cz a mám tyto zkušenosti - web patří společnosti Zefcom Czech, s.r.o. Praha, jsou součástí Hellomobile, pokud s nimi někdo již spolupracuje, dostává nabídky přes ně. Jinak jsem sehnala telefon (podotýkám z veřejně přístupných stránek) a je funkční, pro zájemce přidávám 221 105 349. MÍNUS - ještě jsem nedostala fakturu, kterou slíbili poslat mejlem (pouze výzvu k platbě), což by měli dělat ať je to jakékoliv zboží, že? PLUS - vracejí peníze, pokud se pro malý zájem zákazníků obchod neuskuteční do týdne, i když ta stejná akce bude třeba to tří týdnů zopakovaná, což si cením.

vlk*
hodnocení

0x

V tom e-shopu prodávaj jenom kávu, psí kapsičky a mobil? Jenom tři různé věci? Nebo špatně koukám?

ladis*
hodnocení

po určitou dobu nebo do vyprodání jsou tam v nabídce tři různé zboží...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]