Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Namožené šlachy?

Od: smakaballl* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

Je to už týden, co mě začaly bolet lýtka .

Minulý týden v neděli jsem celý den svářel a byl v poloze při které mě trochu pobolívala záda ,ale na večír jsem šel s krumpáčem a lopatou kopat na zahradu .

Výsledek byl druhý den ráno takový že mě bolela lýtka ,což jsem si říkal že v pohodě rozchodím ,

Ale když jsem ráno přijel do práce autem tak chůze z parkoviště -síla jako kačer . No došel jsem cca 300 m z parkoviště do práce ,ale tam mě čekalo cca 90 schodů a to byl teprve zážitek , copak lýtka ty bych přetrpěl ale v zádech jako kdyby něco povolovalo a já do schodů lezl jako lazar.

Původně jsem chtěl jít k doktorce ale tak něják jsem to rozchodil a a pokud předemnou nebyly schody dalo se to nějěk vydržet , s tím že počkám až to odezní .

No a třeba když jsem potřeboval silou povolit uzávěr od minerálky tak jako by mi asi šlachy vypnuli ruce

?*sok*

co to může být?

Jináč v čera jsem byl u doktorky a zatím mě poslala na odběry a výtěr z krku tak nevím

netuší te někdo co to může být (namožené šlachy ,zánět šlach?)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Pokud jste cely den svarel v pro zada neprirozene a namahave poloze, neni divu, ze s nimi nepohnete. Nemusi to nutne byt ani namozene slachy, ale takove ztuhle nebo pretazene svaly zrovna na zadech jsou horor. Po celodenni makacce venku jsem rada, kdyz padnu do postele, do schodu me vynasi pritel a ten uzaver na lahvi nepovolim ani omylem:)

Pokud by Vam ovsem bylo spatne a svaly by Vas vubec neposlouchaly, muzete mit nervosvalovou horecku, ktera se vyvine z nadmerne zateze. Vzhledem k tomu, ze jste cely den svarel a pak byl na zahrade v predklonu, kde je hlavni zatez zada/nohy/ ruce, mi Vas stav prijde zcela normalni:)

smakaballl*
hodnocení

dík za odpověď

to bych byl rád jestli máte pravdu ,páč to co už jsem všechno četl na netu za nemoci fakt síla

*kafe*

martinaa*

Nesmite hned byt hypochondr jako ja:D Nee ted mate v podstate dve moznosti - bud to rozhybat dalsi praci, pokud je nezbytna, a nebo si dat den dva oraz a odpocinek. A mazte namozena mista chladivou konskou masti, je fakt dobra!

Doufam, ze mam pravdu a neni to nic vaznejsiho... muzu se jen zeptat, proc Vam doktorka brala ster?

smakaballl*
hodnocení

ster?

nevím co to je a ani nevím proč mi to nedala .

no právě že jsem hned nechtěl ze sebe dělat hypochondra ,tak od pondělí do včerejška jsem se to snažil rozhýbat . hmm nic moc problém vidím ani né v té bolesti ale v chůzi do schodů a z dřepu bez ruk ani nevstanu .

Funguje to jako nějaký vypínač svalů (asi namožené šlachy )

Ty záda bolí jen někdy taková bolest co vystřeluje z kříže do pravé nohy ,co se dá rozbýbal , ale šlachy jak když jsou poloviční .

Dostal jsem prášek NIMESIL

Zítra jdu na kontrolu uvidím

doplněno 26.05.11 17:28:

omlou vám se špatně jsem přečetl

proč mi brala stěr

no protože si myslí, že by to mohlo být boreliozou a co já vím infekce ,vir?

martinaa*

Nejspis mate zkracene slachy z toho krumpace a namahy, ale na to neumira:) Pokud se clovek jednou honde blbe pretahne bez predchoziho nebo nasledneho protazeni, slachy se jakoby smrsknou, hodne boli a do spravne polohy se dostavaji hodne dlouho, minimalne tyden.

Je take mozne, ze u toho svareni Vam neco v zadech povolilo nebo uhnulo, pokud Vam bolesti budou pretrvavat dele jak 14 dni, obratte se na ortopeda. Jakmile jsou jednou zada v haji a zanedba se to, vetsinou uz jsou v haji naporad.

Myslela jsem vyter z krku - proc Vam ho delala? Mela na neco podezreni?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]