Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, říká se, že největší peníze jsou ted v telekomunikacích. Nabízejí třeba i 200,- na hodinu. Ovšem zaslechla jsem, že je to většinou za PROVOLANOU hodinu. Tak se chci zeptat, zda je v Praze nějaké call centrum, o kterém víte, že dobře platí a celkově se kterém jste byli spokojeni. Děkuji
V praze jsem nebyla, ale mohu popsat zazitky z call centra v brne u O2. Penize jsou opravdu velkym lakadlem, plati dobre Samozrejme ze platba je za hodiny, ktere tam odsedite a volate, ale mate narok na pauzy. Nas platili za hodinu, nikoli za provolanou, ale clovek tam musel sedet a volat, jednou za hodku pauza na zachod, v poledne ctvrt hodinky na obed. Nic extra.
Pripravte se, ze budete otravovat lidi pres telefon. Mate na to? Ja jsem dost drza a vyrecna, ale na toto jsem byla kratka. Novacci jsou totiz razeni k nejhorsi praci, a to obvolavat duchodce. Maloktery duchodce se necha ukecat a neco si koupi, ale videla jsem dva opravdu velmi sikovne operatory, co uzavirali jednu smlouvu za druhou a jeste u toho stihli svacit nebo vyplnovat sudoku. Na promitacim platnu na stene nam bezela statistika, kdo jaky den dokoncil nejvice smluv a kdo je nejuspesnejsi, do toho anse stoly obchazeli manazeri se sluchatky, kdykoli se mohli na kterehokoli novacka napojit a poslouchat, jak si vede. Jiste, potrebne, ale silne stresujici.
Kdyz do urcite doby neuzavrete dany pocet smluv, vyhodi Vas. Bezne tak po dvou trech tydnech, pokud neprosperujete. Ty sikovnejsi radi na lepsi volani mladsim lidem, vetsinou do firem. Zkusila jsem to, ale poradne jsem v te rychlosti nevedela, co mam vlastne nabizet. Po mesici jsem mela dost, nervy na pochodu, neustaly natlak manazeru na pocet objednavek a tak, az jsem proste sama skoncila. Za mesic jsem dostala 2000,-, takze to slo, ale nikdy vic, i kdybych se mela chodit past! Nastoupilo nas 20, ani jeden jsme neprezili prvni mesic. Vetsinu vyhodili po trech tydnech. Ze sta novych operatoru zustane natrvalo pouze jeden ci dva. Tak hovori statistika.
Jen jeste vyberu nejlepsi telefonaty: Duchodce me serval, ze manzelka nema nohy, je invalidni, tak co, do p.dele, bych po nich jeste chtela. Dalsi si se mnou zacal povidat o politice, a kdyz se mu nelibilo, ze se stale snazim hovorit o O2, poslal me taky do te pr... a podobne. Takovych telefonatu mate vetsinu
Nejlepsi na callcentru je fakt, ze operator nikdy nezavesuje jako prvni, vyjma dotazniku a tak, - za to se vyhazuje. Takze mate celkem prijemny hovor, ale klient si nic nekoupi. Polozo sluchatko, ale nez ho system automaticky polozi i Vam, uplyne jeste nekolik vterin. Takze slysite, co se u klienta deje, protoze sluchatko je porad aktivni. No a prijemneho klienta se nekdo pta "kdo to prosimte byl?" "Ale, zas nejaky ku.vy od O2, maj ho.no co na praci". A garantuji Vam, ze na nalade Vam to rozhodne neprida...
Mnohem lépe placená call ppráce vypadá takto a stačí k tomu pouze silný žaludek a solidní představivost :D :D
Berete to s rezervou
:D Boze...
Je ale pravda, ze na posty tanecnic, spolecnic, erotickych linek a svlekani pred kamerami se stale hledaji nove divky... otazka je, zda je to lepsi, nez treba umyvat mrtvoly v marnici a podobne.
Já mrtvol umýval, častěji oblékal..a je t v poho..klidná práce..zákazník vám do níčeho nekecá...
doplněno 26.05.11 17:27:...někdy se řídím heslem že vyzkoušet se má všechnoo
No jo, ale neni starik, co umrel v poklidu doma, to same, jako decko srazene nakladakem Nee, za vsechny prachy sveta bych tohle delat nemoha...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.