Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít partnera

Od: laska* odpovědí: 7 změna:

Nechci být sama.Je mi 22 a moc mě to už neba.Každý kluk se mi ale nelíbí,znáte to.Kde mám sehnat toho pravého,mám čekat až přijde,mám zkoušet i ty,kteří se na první pohled jako ti praví nezdají?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladajaskva*
hodnocení

3x

Dobrý den. V mládí z jaskýchsi celkem nelogických a nepochopitelných důvodů při výběru partnera převládá fyzická krása. FUJ jak ty krasavice vypadají v 50 je kolikrát na zvaracení. Totéž platí i o chlapech. Ta pravá pohoda, láska, dlouhodobý vztah, který vydrží až do smrti, je ale vždy založen na tom nehmotném. A já to vidím a uvědomuji si to pořád intenzivněji, když se podívám kolem sebe. Stačí na řadovku kde bydlím - ze 7 rodin 3 rozvedeny a ani majetek je neudržel pohromadě a obecně polovina rozvedených manžeství v rámci republiky to dokládá také. Takže podle mě to svědčí o špatném výběru, vysokých požadavcích a nárocích na partnera a po uzavření manželství se dostaví do několika roků těžké vystřízlivění a třeba rozvod, či jiné společenské radosti.

Co se týká toho zkoušení, tak nevím co si pod tím představujete, ale ano je potřeba komunikovat se celým spektrem celé komunity opačného pohlaví. A není to rozhodně o sexu. Je to o porozumění, toleranci, respektu a o pocitu, jestli si toho druhého muhu také vážit a být na něho pyšná. Nehledejte ale Supermanna. A při tom hledání nemusíte nutně skončit v posteli po prvním dialogu.

S pozdravem Laďa

kjanik112*
hodnocení

2x

Přísloví: Na nikoho štěstí nečeká-kdo jen čeká, ten se načeká. Takže začít jednat. Samozřejmě si proťuknout i ty, kteří na první pohled nezaujmou.Přejeme Vám hodně štěstí.

tofi*
hodnocení

2x

Ac se vam to asi nezda, ale byt ve 22 letech sama jesten eni takova hruza - prilezitosti na seznameni jiste budete mit spostu a jiste nakonec toho praveho najdete. Hlavne zkuste na to nemyslet - jestli treba chodite na diskoteky apod jen s tim ucelem, ze se tam musite s nekym seznamit, tak verte, ze se to urcite nepovede.

Chodte mezi lidi (jak tu bylo psano hlavne tam, kde vas to bavi nebo co je vasim zajmem - je opravdu skvele kdyz mate partnera se kterym mate spolecne zajmy) a jiste nekoho najdete.

Sice se napsaly romany o lasce na prvni pohled, ale verte, ze hodne lidi si nakonec vzali toho o kom si zpocatku mysleli, ze to neni ten princ na bilem koni :) Na prvni pohled se clovek vetsinou zamiluje do toho, ja ted dotycny vypada a ono fyzicka krasa neni vse. Podstatne je si s clovekem skutecne rozumet, proste mit si co rici treba i po 10ti letem manzelstvi. No a to jestli si rozumite nezjistite dle toho, jak clovek vypada ci jestli spolu promluvite pak spolecenskych frazi. Takze proc hned nekoho zavrhnout. Nerikam, ze mate hned s nekym chodit, ale proc byste s nekym nemohla jet tre ba na vylet nebo do kina ci na veceri (vzdyt i s kamaradem takto muzete jet). No a casem uvidime jestli je to to prave nebo ne.

hodnocení

2x

:) Holka zlatá, to je mi ale otázka! To kdyby někdo věděl, kde, a jak, hledat toho "pravého"! Na to Ti těžko někdo odpoví. Kdyby to bylo tak jednoduché, tak udělají všechny ty seznamky rázem bankrot. Hele, řeknu Ti to takhle, je ti teprve dvaadvacet let, takže žádná tragédie. Já bych tedy nezkoušela ty, co se mi hned odzačátku nezdají. Tak blbě, na tom zase určitě nejsi. Je pravda, že dnes je ten svět úplně jiný, než jak jsme ho znaly my, dříve narozené. My chodily na "čaje", ten výraz asi ani neznáš, prostě jsme se sházeli každou sobotu u muziky, a kluci se o nás rvali. Dnes včichni sedíte u počítačů, a hlavně máte spoustu existenčních starostí.

Dnes jsou sice diskotéky, ale atmosféra je tam naprosto šílená. Vím, že to, co Ti tady vyprávím, Tě asi nijak nepovzbudí, ale je to bohužel fakt. Na druhou stranu však, my, tenkrát, když jsme nebyly vdané a neměly dítě ve dvaceti letech, tak jsme byly brány společností, jako holky, které nikdo nechce. V dnešní době, máš Ty, před sebou ještě spoustu času, a toho svého určitě najdeš. Jenom Ti nikdo nedá "mustr", jak ho hledat. Takže moje rada zní: "Nezoufej, nesmutni, teprve začínáš žít..." :)

pertl

To nejsu já *smich**frajer* ale hledej něco podobnýho *smich*

Kde najít partnera

eulalie*
hodnocení

1x

Toho pravého je těžké sehnat. Někdo se seznámí přes inzerát, někdo někoho potká na dálkovém pochodu apod. Hlavně hledejte tam, kde vás to baví, abyste pak měla s potenciálním nápadníkem stejné zájmy. Nic však nelze uspěchat. Máte-li se s někým seznámit, seznámíte se. Spousta lidí zkouší internetové seznamky, některé jsou zdarma, některé placené. Chce to prostě zkoušet.

martinaa*
hodnocení

0x

Cekat? To se dockate spis smrti, nez toho vytouzeneho:) Vyrazte na koncert, na vylet, sportujte, vytvarejte nove kontakty a rozsirte pole pusobnosti. Hodne lidi se potkava pri sportu a kulturnich akcich, v hospode u baru a na kinderdiskotece se vyvoleni moc nevyskytuji.

A i kdyz se Vam ten a onen na prvni pohled nezda, zkusit to muzete. Behem dvou mesicu poznate, zda ten vztah ma sakci nebo ne:) Ja tomu svemu nedavala moc sanci, pritel o temer 5 let mladsi, jo, prijel za mnou poprve, rikala jsem si zkusime, nijak extra ohromena jsem nebyla. A ejhle, prijel podruhe a neco se zlomilo, ja se zamilovala a klape nam to:) Kdyby mi nekdo pred dvema lety rekl, ze budu mit za pritele takovy mlade, tak se mu vysmeju:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]