Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jsem v takové situaci. Byli jsem s přítelkyní přes rok, byli jsem šťastní. Ale poslední měsíc byla nemocná tak jsem se neviděli. A když jsem se měli vidět tak bud nemohla, že někam jeli a nebo že to pravě v ten den dostala.
A taky se mě nedařilo v ten čas ve škole.
Tak jsem začal říkat, že je to její chyba, že se nevidíme a byl jsem na ni hnusnej, zrovna když mela menstruaci = změna nálad, podráždění. Pak mě napsala, že se chce rozejít. že v tom není nikdo jinej.
Taky jí vadalo když jsme byli na skypu, že jsem hrál a moc ji neposlouchal to ji vadilo nejvíc.
Tak jsem pro ni vytvořil takový video, kde jsou naše fotky a jak mě to mrzí, že kvůli jednomu blbýmu nepořenýmu měsícu se stalo toto.
Jak jsem jí poslal to video.
Tak napsala:
Ona :pěkné videjko
Já : to jo ale na nic co?
Ona : to nwm
Ona : já fakt nwm
Já : jakto?
Ona : prostě nechci udělat další chybu
Já : však neboj
Ona : riskovat že zase budu nanervy
Pak mě zavolala na skypu a mluvili jsem tak 15 minutek se smála a tak. A řekla že to je takový neutrální.
Je to dva dny od toho hovoru a ještě se neozvala. řekla že mě nevěří že se změním ale ja bych se fakt změnil, žadna hra mě za to nestoji. jak ji to mam napsat nevite?
Nač běhat kolem horké kaše... Tvé výmluvy na školu, menses atp. jsou jen kecy a kecy nemají cenu. Přiznej si, že jsi to podělal, to je cesta k nápravě, když vidíš chybu. Ale buď rád, že se ti to stalo. Až budeš mít jinou holku, na které ti bude záležet ještě víc, dáš si pozor, abys stejnou chybu neudělal znova. Podle mě tento vztah již nezachráníš. Jdi dál.
Asi ses v době, kdy byla nemocná a potřebovala tvou účast a možná pomoc, nechoval moc hezky. Myslel jsi vůbec na ni? Dal jsi jí to najevo? Snažil ses jí pomoci? Nebo sis žil svůj život a v poho čekal, až se uzdraví? Abys sis pak hrál, místo aby ses snažil něco o ní dozvědět a pochopit ji a byl s ní, ikdyž jen přes sluchátka. Nesváděj nic na mensku! Nebuď úplně blbej!
Začni se chovat jako mužský, který má ženu rád. Je s ní rád, bojí se o ní. Přestaň se chovat jako chlapeček!
právě že nechoval jsem měl blbý období ve škole všechno mě vytáčelo byl jsem na ni zlej. ale normalne takovej nejsem.
Kazdy ma sva tezsi obdobi. Pritel ted odmaturoval, od brezna s nim bylo peklo. Ale vim, ze to ma tezke, a nebudu mu jeste situaci zhorsovat tim, ze mu budu vycitat, jak si me nevsima, jak je na vsechny neprijemny, podrazdeny a nervozni, kdyz ma uceni a zmatku ze statnich maturit nad hlavu. To se od dospeleho cloveka ocekava, a ja to same cekma i od nej. Pokud clovek neni sto partnera podporit, kdyz ma blby obdobi a porad jen vrta, co je spatne, proc se tak chova, proc si ho nevsima... neni jeste na vztah uplne zraly. Clovek se nemuze porad usmivat a byt prijemny, to proste nejde. Kdyby takove obdobi trvalo tri roky, nereknu... ale po mesici? To Vas slecna musela opravdu hodne milovat.
Prave ty neprijemne casy jsou zatezkavacimi zkouskami vztahu.
no milovala. v dubnu mě posilala obrázky že já + ona na věky. a taky SMS ze bezeme me nemuze byt ze to mam pochopit. ale pak ten měsíc byla nemocná nemohli jsem byt spolu a když volala tak jsem hrál a řikala mě že jí to vadí ale to jsem nebral moc vážně a to ju vytacelo ze nemluvim ale slysi klikani porad. a ze ju to nervovalo. a ze proste to slo postupne az to preteklo a rekla ze ma nervy jen jedny. ze se nechce nervovat ze se nezmenim.
Ja ti nevim, prijde mi to podivne, jak kdyby slecne bylo 14 let. Ja byla nemocna pres pul roku (zenske veci), takze jsme s pritelem museli zatnout zuby a drzet... A ze to v ten den dostala? To se jako nemuztete videt, nebo co? To nejak nechapu, prece jste spolu nechodili jen kvuli sexu. To je hodne blba vymluva "dostala jsem to, nemuzu prijet"... A ze jsi na ni byl hnusny pri menstruaci? Nektere holky jsou v ty dny neprijemne, hadave, kousave, naladove, to ano. Ale nezlob se, aby ti treba rekla "ty jsi na me hnusny, kdyz ja mam tu menstruaci", to je taky hovadina. Pokud z ni nema vazne zdravotni problemy, neomdliva, nepotrebuje prasky, lezet a klid, je to den jako kazdy jiny.
Slecna byla na nervy z ceho? Ze ty jsi ji chtel videt, protoze ji mas rad? Jo, s tim skypem mas mozna trochu pravdu, ale ja take hraju hry, kdyz konverzuji s pritelem, i on hraje Vietcong. Budu mu urcovat, co ma a nema delat? Asi tezko. Nemuzu se zbavit dojmu, ze to neni kvuli tomu jednomu mesici, ani bych nerekla, ze v tom bude nekdo jiny. Proste slecna mozna jen zjistila, ze se nebudes porad jen usmivat a skakat, jak ona piska, a mozna to ji nebavi...
doplněno 25.05.11 17:15:Popravde chlapa, co za mnou neprijde, kdyz jsme mesic nemocna a nejevi o me zajem, radeji hraje hry a podobne, bych ale nechtela. Jak mam vedet, ze mu na me zalezi? Z esemesek?
Zamysli se, zda prave tohle nebyl kamen urazu.
no prave. ona tu menstruaci dostala rano kdyz mela dojet a kdyz to dostane tak ju to boli a mezme prasek a radsi lezi. ja jsem za nouchtel dojet kdyz zacala byt nemocna to rekla ze ne ze je ji blbe ze by byla naprijemna. a pak byla skola a brigada. tak to neslo se videt. a kdyz jsem se meli videt tak do toho neco veslo a taky me psala ze za tim neni zadnej jinej kluk.
Tak boli tu vetsinu holek, me taky. Ale hned do sebe nezacnu cpat prasky a lehat si... zalezi, jak zle to slecna mela. Nekdy je vazne lepsi klid a tma.
Pokud ani nebyla schopna rict ti "koncime", a jen ti poslala sms... ja takove lidi nemam rada. Resit takto osobni vec pres par sms v telefonu je pro me znak nevyzraleho ditete. Na to, jestli v tom neni jiny kluk, ses ji ptal ty nebo to napsala sama?
nevíte co jí napsat aby mě uvěřila, že je pro mě ta jediná že už to chápu a že to už nebudu dělat. je pravda že jsem to zkazil. volame 30 minut a do toho hraju a nemluvím. taky mě to šve. ale chtěl jsem ju slyšet. taky jsem ji to nemusel brat a zavolat až dohraju, ale to mě bylo blbý
Zipo: "taky jsem ji to nemusel brat a zavolat až dohraju". Vy ještě s takovým uvažováním fakt na vztah zralý nejste. Slečna možná taky ne, ale asi taky vidí, že s Vámi to teď nemá smysl. Tvrdíte, že se změníte (a možná že jo), ale ona by asi potřebovala změnu hned. A vy sice říkáte, že jste toho schopen, ale pak viz citace. Změna by se rovnala zhruba tomuto: "Jsem blb, že jsem dal přednost hře, měl jsem hru okamžitě vypnout a věnovat se jen a jen přítelkyni, nadto když mi říkala, že jí to vadí, tak to už jsem superblb." Neberte si to prosím zle, ale ono opravdu ten zájem je pro ženy nejdůležitější. Znáte to - my ženy nečekáme, že lusknete prsty a bude nám líp. To ne. Ale právě proto že nečekáme tohle, chcem alespoň to ucho, obejmout, podpořit... A vy jste hrál hru. Nebo byste ji byl mohl nejprve dohrát a pak teprve (!) se věnovat přítelkyni. Omyl. Nejdřív přítelkyně, pak dlouho nikdo, pak přítelkyně, za ní povinnosti a pak hra. A potom můžete říkat, že jste se změnil...
ja vim zkazi jsem to. a dost. právě toho lituju jak jsme se choval už bych takovej nebyl. jen bych potřeboval dostat šanci abych to ukázal a nevím jak.
Stejne jako kritik si myslim, ze na druhou sanci je pozde. Jste jeste mladi, na co by se mela slecna podruhe trapit ve stejnem vztahu, protoze nikdo ji nezaruci, ze se zmenis. Ani ty ne. Sice to rikas, chvili by ti ta snaha vydrzela, ale pak by vse sklouzlo do straych koleji. Az pro tebe bude holka tak dulezita, ze bys kvulu ni dychal, obetoval posledni penize, cas tak dale, pak budes na vztah pripraveny. To ted jeste nejsi, ackoli si to snazis namluvit.
Ber to jako ponauceni, jak se k holce mas a nemas chovat, co je potreba nedelat a co je naopak potreba udelat a ozelet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.