Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám ze sociálky dostat peníze

Od: dud7* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, Omlouvam se předem jestli jsem mimo rubriku.. :(

Nevím si už rady, přejdu rovnou k věci. V roce 2009 jsem doplatil pokutu která mě byla exekučně přidělena na důchod. Do dnes jednám se socialkou která to má nastarosti, aby my přestali strhávat peníze, veškeré pokdlady jsou už dávno dané, mám i doklad o doplacení, ale prej jim je nic platný musí přijít od exekutora... Exekutor tvrdí že už dávno k němu peníze nejdou.. Sociálka neví co stím má dělat, a mě tam vysí 44 000kč. Už fakt nevím sociálka je snad stát ve státě.. Děkuji za každou radu...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zkuste svůj případ popsat (i se svým rodným číslem) v dopise, který pošlete přímo na ústředního ředitele prof. JUDr. Viléma Kahouna, Ph.D., Křížová 25, 225 08 Praha 5. Měl byste se dočkat rychlé odezvy, zvlášť když klidným způsobem popíšete, na která média se hodláte obrátit.

doplněno 25.05.11 18:06:

Přinejmenším by Vám někdo měl srozumitelně vysvětlit, co a proč se s Vaší věcí děje.

dud7*

Díky moc @inzinyrka .. Dám vědět jak to dopadlo.

PS: Samozřejmě děkuji všem a portálu www.poradte.cz.

Hezký den Všem

raadek*
hodnocení

2x
Co jsem vypátral: Exekutor nevystavuje žádné potvrzení o zrušení exekuce. §284/1 o.s.ř. Jestli vám na sociálce vysí 44000,-kč, tak na ni pošlete exekutora. :) R.

horis*
hodnocení

0x

Je zajímavé, že naši romští spoluobčané dostanou ze sociálky veškeré peníze a jde to samo a hnedka na poprvé - zkuste hledat pomoc u nich, ti jsou v tomto ohledu jistě o krok dál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]