Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dej mi čas

Od: adamwp* odpovědí: 4 změna:
Ahoj, mám velký problém. Už je to měsíc a půl co chodím s jednou holkou. Podle mého i podle ní, co mi teda alespoň říkala, nám spolu bylo naprosto úžasně. Pak přišla krušná doba, kdy jsme se asi týden neviděli. Navrhl jsem jí aby jsme se tedy někde zase po čase sešli... odmítala s větou "hej Adame..já ted potřebuju abysme se chvilku neviděli pochop to.." Vzal jsem to. Neviděli jsme se další týden. Teď mi napověděla že mi chce dát košem... a taky mi napověděla že je to z toho důvodu, že nechce aby mi ubližovala, že je to nevycválaná puberťačka atd. Nepodvádí mě ani nic podobného.. to jsem si zjistil a ověřil. Tak mi prosím poraďte.. jak ám holky zbavit takovýchto stavů aniž bych o ni přišel. Každá holka kterou jsem měl mě poslala pryč ze stejného důvodu...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

..."mi napověděla že mi chce dát košem"..."Nepodvádí mě ani nic podobného"..."nechce aby mi ubližovala"

No - nech si dát "košem"... To sice není ´v pohodě´, ale potká tě to ještě víckrát... :-D

Zřejmě je ta holka poněkud ´zralejší´ (jinak řečeno - jsi proti ní - společensky a možná i psychicky, ´tele´ - nic ve zlém ;) )... Nech ji ´odeplout´ a počkej... Počkej jednak na jinou holku (nebo možná i na tutéž, třeba se časem sblížíte znovu) - ale hlavně počkej na situaci, kdy budeš schopen nabídnout té (či jiné) holce víc... Víc pochopení, víc tolerance, víc nadhledu...

Každopádně máš čas... ;)

A - ..."to jsem si zjistil a ověřil"... - to už nikdy - vůbec NIKDY, nedělej - ani to NEZKOUŠEJ!.!.! "Ověřování a zjišťování" je nejrychlejším a nejjistějším a nejsnazším způsobem, jak dostat ´přes držku´ od ´života´...

:-D

doplněno 25.12.12 01:43:

Mimochodem - ´život´ nepřepereš...

;)

hodnocení

1x

Adame, nepsal jsi sem už v říjnu? Pokud ne, koukni na otázku Moje holka chce čas, zdá se mi to dost podobné. Třeba v odpovědích najdeš něco pro sebe... Jinak si myslím, že to děvče Tě nechce. Tudíž veškerá Tvá iniciativa, jak píšeš "zbavování takovýchto stavů" je naprosto zbytečná. Děvče Ti "napovědělo" , a Ty to nechceš pochopit, nechceš to přijmout. Mám pocit, že na holky moc tlačíš, a tím je od sebe odrazuješ, odháníš. Holky nemají rady "vtírky". Tak zkus na sobě v tomhle ohledu zapracovat, a uvidíš, že příští vztah už bude lepší...

hodnocení

0x

Zdravím. Každá holka kterou jsem měl, mě poslala pryč ze stejného důvodu... Adame, nechtějte měnit děvčata. Musíte začít sám u sebe. To ve Vás bude problém, ne v nich...

hahaha*
hodnocení

0x

No víš když chce čas a ty se ozveš po týdnu tak je to trochu narychlo. Navíc je nejspíše štouráš v soukromí (ověřování jestli někoho má) atd. Podle mě si moc vlezlý a tlačíš na pilu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]