Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem sama, přítele zatím nemám, každý večer se pokouším to delat sama, dráždím se co nejdýl, abych dosáhla orgasmu, ale nevím jak to vlastne poznám? Jednou jsem začala více vzdychat, a byla jsem více ud´ýchaná, myslíte že to bylo ono? Děkuji za odpovedi
Zážitky ženy při orgasmu mohou být slabé i silné, malé a velké. Mohou mít charakter prostého uvolnění sexuálního napětí, které se předtím vystupňovalo a mohou mít charakter mimořádného zážitku, při němž žena prožívá velkou slast až extázi. Na chvíli ztrácí kontakt s okolím a cítí se jako v jiném světě. Někdy bývají pocity spíše místní, jako příliv tepla v oblasti klitorisu a stahování či tepání v pochvě, jindy se odtud rozlévají do celého těla, anebo jsou už od začátku převážně záležitostí celého organismu.
Věř, že kdybys měla orgasmus, tak to poznáš
Někdy to tu připomíná bravíčko, rubrika Láska, sex a trápení...
Předpokládám,že máš rodiče,když budeš mít orgasmus,tak přiběhnou a budou tě chtít zachraňovat.Do té doby zkoušej.
no spíše mi poradte jak dlpouho to mám delat, 2 minuty,víc? protože zkouším to třeba 5 minut astále nic necítím.:P
Hanulee, zajdi třeba k sexuologovi, když Tě to tak trápí. (tyhle starosti bych chtěla mít)
Můžeš se snažit třeba 4 hodiny a nic. Je prokázané, že některé ženy nedosáhnou orgasmu nikdy, některé třeba až po třicítce. Podle mě je orgasmus to samé jako štěstí. Nikdo to neviděl a nikdo to neumí pořádně popsat. Kdo to nemá, honí se tím a třeba ani neví, že to má pod nosem. Jen kouká moc daleko. Víš, on takový malý orgasmus je i první pusa z lásky. Takovéto mravenčení od hlavy až po paty. A věř tomu, že jestli se jednou s klukem budeš soustředit jenom na orgasmus, nebudeš mít ze společné chvilky ale lautr nic. Opravdu.
Ptát se na toto téma je velmi ošemetné. Neboť co žena, to jiný zážitek. Ty se v první řadě uč poznávat svoje tělo, neptej se na počet minut a způsob, jelikož co platí u jedné, nebude platit u druhé ženy. To, že své tělo budeš dobře znát, jak reaguješ na podněty zvenčí, ti pak zpětně může pomoci v partnerském životě. Ale prosím, nechtěj konkrétní radu. Každá žena je originál!
Škoda, chtěl jsem Vám dát odkaz na "krásný článek" k danému tématu na stránkách feministky.com, ale jelikož jim doménu ukradl - cituji: muž s malým pyjem - tak máte smůlu. Velkí škoda, ten článek stál opravdu za to.
Mno jo, to je web s naprsto revolučním pohledem na svět i určité věci...orgasmus neorgasmus stačí tam hledat slovo masturbace onanie a člověk se poto... smíchy..:D
Taky jsem na ní měla vztek, ale už jsem klidná, protože jsem si uvědomila, že žádná Julie neexistuje a stránky jsou jen blbá legrace nějakých týpků. Jiné vysvětlení pro mě není možné. Ať mám pravdu či ne, mám klid v duši
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.