Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Geneticke testy - je nutné doporučení?

Od: millymonika* odpovědí: 5 změna:

Poradi nekdo, kde si mohu nechat udelat geneticke testy a zda musim mit doporuceni od praktickeho lekare,jelikoz planuji rodinu a sveho vlastniho otce jsem nikdy nepoznala,zdravotni stav matky i svuj dobre znam,ale po otci,ktereho jsem nikdy nepoznala,nevim zda nemel treba nejakou vrozenou nemoc.Dekuji Vsem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

1x

Dobrý den, nejlepší by bylo doporučení od lékaře. Pošlu odkaz pro informaci.

DNA test .CZ - ur/...

eulalie*
hodnocení

0x

Existují genetické poradny, prenatální, většinou jsou asi v krajským městech. Měla byste se domluvit skrze gynekologa. Za genetické vyšetření si asi ale zaplatíte, dle mého názoru toto zdravotní pojišťovna nehradí.

krkovicka*
hodnocení

0x
Genetika je zdarma v době těhotenství(provádějí je velké krajské nemocnice i některé porodnice).Domluvte se na gynekologii. Připravte se na papírování.Po kamarádce chtěli vypsat i rodiče prababičky.
millymonika*
hodnocení

papirovani? jejej tak to bude ovsem slozite kdyz jsem sveho otce nikdy nepoznala :(

krkovicka*
Co nejvíc informací o rodině víte,tím líp Vám genetiku provedou.Mám na mysli třebaže babička měla cukrovku a oni už ví na co se mají zaměřit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]