Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ruseni nocniho klidu - pokuta?

Od: zigg odpovědí: 5 změna:

Zajimalo by me pokud me za ruseni nocniho klidu zastavi policie, tak pokud mi neda pokutu na miste, muze mi poslat dopis s pokutou nebo predvolani?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

veru*
hodnocení

0x

Může předvolat k přestupkové komisi...!

regm
hodnocení

0x
Zajimalo by me jestl za ruseni nocniho klidu davaji pokutu na miste nebo prijedou a poslou pak dopis k prestupkove komisi.Proc by ale posilali dopis a nedali pokutu na miste?...nezakladam nove tema.jen pokracuji v tomto tematu.toto tema prosim nemazat.
celp*

Zdarec.Záleží jen na policistovi jak přestupek vyřeší.Po zjištění totožnosti je možné udělení pokuty na místě nebo zahájení přestupkového řízení, ve kterém lze uložit sankci.Jste-li mladiství je uvědoměn zákonný zástupce viníka.

gr*
hodnocení

0x

A muze i obecni policie predavat vec k prestupkovemu rizeni?Co se povazuje za ruseni nocniho klidu? Jedno zařvání?

krkovicka*
Tak především vystupuj zde prosím pod jedním nickem,mě to neba se v tom orientovat.Takže rušení nočního klidu je:Řvaní,bouchání,kopání do něčeho-prostě rámus,pak hlasitý poslech hudby a hluk ze strojů.Někdo policisty musel upozornit,že děláš hluk.Upozorní tě policista na klid a pokuď se nepodřídíš tak tě odvezou-většinou bordel dělají opilci,ti jsou převezeny na záchytku a po ní jdou k přestupkové komisi kde zřejmě zaplatí pokutu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]