Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s Edbusy

Od: koubas odpovědí: 19 změna:
Prosím ,napište mi někdo jestli firma edbusy opravdu funguje.Já se nacházím v takové situaci,že jsem se v únoru obrátil na firmu o půjčku a peníze by mi měli být vyplaceny koncem října tak prosím o odpověd jestli mohu počítat s tím jesli to funguje nebo mam hledat co nejrychleji něco jiného moc děkuji.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gala*
hodnocení

2x
Jsem klientem Edbusy a velmi rada tomu ze v kvetnu probehne seminar a zacneme normalne pracovat a fungovat!

gala*
hodnocení

2x
Ja osobne od zacatku verim ze Edbusy fungovat bude,tahle spolecnost zahrani spoustu lidi a prave tohle stve dalsi spoustu lidi... Ne,ne,,,,, edbusy hrani prava cloveka a nedopusti toho aby razmackli a vyhodili cloveka v nouzi ...

nezavisli*
hodnocení

2x

Vážený pane. Můžete být úplně bezstarostný, protože dostanete peníze přesně do konce desátého měsíce. T zn. jestli jste zaplatil příklad 30. ledna 2008, dostanete peníze do 30 10. 2008. To, co konkretně běží kolem EDBUSY je jenom hra bank, protože se cítí ohrožené. Fungují na půjčkách pro občany a kam pak půjde každý pro peníze?

Je to jen velká propaganda a nepodložená. Tento systém je plně funkční.

nezavisli*
hodnocení

2x
Vážený pane, omlouvám se. Druhá odpověď byla určena pro pana yurek.
gala*
Prosim Vas! Kam se nam podel ten pan Yurek,vubec nepomlouva EDBUSY! Proc?,jemu to tak slo *afro*,kanibalovi:D
yurek*
Já vám upřímně kašlu na edbussy vzácní dealeři. Je naprosto mimo můj zájem.
gala*
Je to hned videt..:)..hlavne ze tady rozdavate rady...:)..ne jen na EDBUSY kaslate a i na lide,kterym spolecnost schopna pomoc! dostat se z "uzkych"...z problemu...

financniporadce*
hodnocení

2x
Tato firma funguje. Ale jenom pro sebe a jeji zakladatele. Nenechte se oblbnout lidi. Jeji zakladatele dodnes dluzi mojim kamaradum penize! Vše kde se platí předem je podvod! Dluhy a exekuce jdou vyřešit i jinak.
gala*
Netahejte osobni vztahy!*stop*! do diskuzi mezi lidma,kterych se to netyka...a nezajima...*bum*
yurek*
Nejde o "kamarády". Jde o to, že představitelé edbussy jsou dlužníci a tudíž nedůvěryhodní partneři. Takových tu už bylo.. ČNIS, ČNIK, ČMDS a pořád stejní lidé a pořád stejné finty.
Zdravím dealera!
gala*
Pamatujte to ze kazdy clovek muze dostatat do potizi...samozrejme to se tyka i dluhu,"nikdy nerikej nikdy"...Ale zajima mne to, jak dopadnou VELMI DUVEROHODNE spolecnosti napriklad CPP a CFU ktery profesionalne a"bez natlaku"vyprodukovali tisice dalsih dluzniku ,kterym jako na zacatku prislibi a po ceste"nakladaji dalsimi finansovymi produktami"...a poradne! Podnikaji!
Tak jak? Zamisto toho aby pomohli klientovi,nazbiraji poplatky a nuti,a nuti, a nuti...Pocitejte s tim ze klietu EDBUSY bude vic! Protoze tuhle myslenku a projekt podporuje LIDSKOST,a ona zvitezi vzdycky...! Je to sila,a tomu dukazy jsou...Vas taky zdravim,pan Yurek...:)

yurek*
hodnocení

0x
Nefunguje a nebude fungovat. Je to klasické letadlo a ani s MLM to nemá nic společného.
Ale "věřte a víra Vaše Vás uzdraví". Některým fakt není pomoci. Zkuste si to spočítat.
gala*
Zacnu s toho ze v zadnem pripade neudelala bych jednu vec...Kdyby podnikala v oboru finance tak kazdemu zvedavemu nemusila vypravet o vecech ktery se tykaji jen spolecnosti,o kontaktech o planech...Vy tady basnite o smenkach,o zavazkach,o tom ze Vam nedali neco cist...Uverim Vas ze je to v poradku...Ale chci zeptat co Vy v zivote udelali uzitocneho,co nabidli na financnem trhu,...
Kdo Vas studoval a jak prosim Vas Vy muzete spocitat kdyz doporucujete tohle jinym...
yurek*
Zkusit psát česky, nebýt rozumět co Vy říkat. *haha*
Vy dealer, co? Z Hungary?
Já na vás srát... Vy mi být i s edbusy klidně ukradnout. Trhnout si nohou a chcípnout.
gala*
Clovek,ktery nema co rict,nebo rve nebo nadava,tak je to prestne Vy...sam o sobe clovek toho rekne...Takze delate jen zle,a patrite mezi lide ktery v budoucnu za svinarny na internetu zaplati vic nez mysli...to je debil,tak je to jasna vec...nazdar

gala*
Jo,a ohledne cesciny,myslim ze radse mluvit s prizvukem a psat s hrubkami,nez byt takova svine jako Vy:D,vlastne skodite svim spoluobcanum...*bzum* ,nebo dalsi varianta,starate se o to ze prijdete o klienti,Edbusy dost Vas nastvalo.co?*ua*
nezavisli*
Doporučil bych Vám zalézt do sklepa a nevylézat. Mohlo by se stát, že Vás spolubydlící ukamenují. Jestli víte co je to letadlo, tak odleťte. Vy to ale těžko znáte.
gala*
Jo! Takze penize od EDBUSY lide dostavaji ))*palec*,tak co Vy tady vyvadite ze jsou to podvodnici *nevi*,a proc ja mysim do sklepa,podle Vasego nazoru *nevi*,Vy jste takovy hadavy clovek,to je videt hned *smich*

hany*
hodnocení

0x

Je až neuvěřitelné, jak se lidé nechají napálit stále stejnými triky. Chápu, že nejovlivnitelnější jsou právě ti, kteří mají největší problémy. Ti se chytají každého "stébla". O to smutnější, že právě tito lidé jsou zneužíváni a okrádáni. A že "firma" najde zastánce v prostoduchých spasitelích typu paní "gala"? Určitě za to od svých chlebodárců dostane líznout smetany. *placni*

Škoda, že si neuvědomuje, že pomohla připravit o poslední peníze, možná i vypůjčené, lidi, kteří hledali pomoc. *zed* Možná to vyřeší tím, že se pomodlí, vyzpovídá a bude jí odpuštěno. *modla*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]