Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem vydírán a nevím jak to zastavit

Od: asdfgh odpovědí: 9 změna:

Po smrti rodičů jsem měl zdědit rodinný dům.Sestra již jednou vyplacená byla proti a u soudu dosáhla,že ji musím vyplatit znovu.Chtěl jsem si udělat hypotéku a ta se pozdržela vinou pracovníka banky a sestra na mě okamžitě dala exekuci.Půjčil jsem si a vyplatil exekuci i sestru.Bylo to ale jen dědictví po matce a sestra znovu začala vyhrožovat dalšími exekucemi jestli ji okamžitě nevyplatím i dědictví po otci.Marně jsem prosil,že mě již zadlužila na tolik,že potřebuji aby mi chvíly počkala.Odmítla a já si musel znovu půjčit abych jí vše zaplatil.Peníze si vzala a předala mi smlouvu,ale tu mi odmítly na katastru přepsat,že je špatně napsaná.Opravit jí sestra odmítla i její advokát to odmítl.Mezi tím na mě podvodníci udělali podraz,že mi prý půjčili peníze.Policie nic nevyšetřovala s tvrzením,že já si mohl teroreticky půjčit.Znalec písma řekl,že sice neví kdo to podepsal a moje písmo nikde nepozná,ale má to prý dynamiku a tu vidí jen on neboť má dvacet let praxe a nikdo jiný to nemůže vidět.Proto je případ uzavřen a nikdo jej nesmí otevřít.Soud na mě na základě falešných inzerátů dal předběžná opatření a později nařídil exekuci na můj majetek.Tu sice ústavní soud zrušil,ale okresní soud pozastavil zastavení exekuce až po jejím provedení,s tím.Že já si mám prý koupit dům zpět za podstatně vyšší peníze a potom mám prý pžádat stát aby mi je vrátil,že uznávají,žeje to jejich chyba.Sestra toho okamžitě využila a prodala jim znovu i tu část domu kterou exekutoři nemohly zabavit,ale já ji měl již koupenou od sestry.Čímž se noví majitelé stali vlastníky téměř veškerého mého majetku kromě malé části která mi stále patří.Okamžitě mi dali nájem který je ale vyšší než je můj invalidní důchod a dali na mě znovu exekuci aby mě konečně o vše připravili a mohli mě vystěhovat.K důchodu trochu podnikám abych se dokázal uživit.Teď mě již po několikáté vykradli a já nevěřím,že náhodou.Proto nyní sháním 2 000 000Kč abych se vyplatil a mohl mít kde žít A doufal,že stát mi je brzo vrátí.Žalobu na stát jsme již podali.Máte li někdo radu jak z toho ven tak poraďťe výsměch mi nepomůže.Nechci být dlužníkem chci vždy to co si půjčím zaplatit,ale to co jsem si nepůjčil od podvodníků jim platit nechci.Proto žádám o radu kde si půjčit dva miliony od někoho solidního který mě hned nepodvede.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tady je asi každá rda drahá...

1. na sestru vzít nikoliv půjčku...ale pořádnou sukovou hůl...

2. píšete že máte důchod a "trochu podnikáte"...

3. z toho bych nějak plus mínus odhadoval Váš věk...a příjmy..

4. opravdu myslíte že se najde někdo kdo Vám půjčí 2 000 000 Kč...a bude si myslet, že je někdy uvidí zpět?

asdfgh
hodnocení

Mám invalidní důchod nejsem senior.

No dobře...ale stejně si velmi těžko dokážu představit že splatíte 2 000 000Kč...to by jste musel podnikat HODNĚ...a ještě k tomu hodně DOBŘE...aby jste to sám mohl splatit...

Banka Vám to asi nepůjčí...s tímto rizikem..

asdfgh
hodnocení

Jednak je to chyba státu a stát mi bude muset vracet peníze zpátky.A splácet jsem také docela dost schopen,na hypotéku mi to vycházelo.

martinaa*

Staci se umet otacet. Firma, co mel znamy, mela rocni obrat 3,5 miliardy. Netusim system, ale rocne si prisel na takovych 10-11 mega, cast zpetne investovat atd.

asdfgh
hodnocení

Jenže já mám jen malý obchod,takže to stěma milionama výdělku ročně nejde.

martinaa*

Nezbyva Vam, nez cekat na rozhodnuti statu:( To je nadlouho... a Vase mila sestra by potrebovala poradne pres drzku. Hlavne uz ji v zivote nic neplatte, myslim, ze jste zaplatil uz dost.

hm*
hodnocení

0x

To je tedy nějaké zamotané ... Sestře určitě už nic raději neplaťte. Jakou exekuci na Vás vlastně mohla poslat? Polovina dědictví byla Vaše a nic jste jí nedlužil. Přece nejste povinen vyplácet dědictví?!

Neplatná smlouva - nestálo by za to dát sestru i jejího advokáta k soudu za podvod (úmyslné vystavení nepoužitelné smlouvy)? A pokud někdo tvrdí, že Vám půjčili, jak to udělali? Převodem z účtu? Ukázat výpis. V hotovosti? Doložit výběr z účtu, tolik peněz určitě sestra doma v hrníčku neměla. A co tedy potvrzuje ta smlouva původně určená pro katastr?

Já teda nevím, ale dál bych si na splácení nepůjčoval. Možná se zatím odstěhujte (třeba do garsonky), nechte si svůj podíl na domě a nikomu tam nemusíte platit nájem. Pak řešte dál.

asdfgh
hodnocení

Ano druhá půlka byla její a já jí hned u soudu nedal peníze tak na mě proto dala exekuci.K soudu jsme jí dali,ale tam nám řekli,že sestra může prodat dům kolikrát chce a moje potvrzení o předání peněz je vůbec nezajímalo.Podíl na domě mi nezůstne o to se postarali nájemným a už to řeší exekutor.Stát měl v březnu vyplatit 2 000 000Kč,ale někdo to u nich spletl a my je museli žalovat.Mě chtějí úplně odříznout od všech peněz,proto ty krádeže v obchodě a podvody na mě které policie odmítá řešit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]