Nejste přihlášen/a.
Má někdo zkušenost s použitím vlaštovičníku na odstranění drobných bradaviček? Případně má někdo svůj typ na odstranění? Díky
Pekny den, jako dite jsem mela bradavice na nohach i na rukou, prsty jsem mela obsypany, hruza. Vlastovicnikem me mama mazala porad, ale bez uspechu, spis se jedna o nejakou poveru. Mela jsem jit ke kozari na "vyloupnuti" bradavic, ale toho jsem se bala jako cert krize... mamka ma nastesti jednu znamou lecitelku, nikdy jsem na toto neverila, ale dodnes ji uctive zdravim. Byl ajsem u ni dvakrat, vzdy si se mnou popovidala a pres bradavice mi prejizdela rukama. Do dvou tydnu vsechny! bradavice zmizely a od te doby jsem bradavici nemela ani jednu.
Odstranění vlaštovičníkem,je potřeba vyzkoušet,něco mi šlo,ale sporadicky,jen na rukách,ikdyž jsem mazal poctivě.Měl jsem ty co visí na tom vlákénku,ty tedy nešly ani náhodou.Šel jsem na kožní,doktorka vzala odpalovačku,je na tužkovou baterii,a dala se do díla.Udělala mi jedno podpáždí a šmytec baterka v čudu a jinou neměla.Tak mne pozvala za týden,dala mast a mazat.Otekl jsem a všechno zhnisalo.Zahojilo se to asi za 3neděle.Už jsem tam nešel,prvotní zkušenost se na mně dost podepsala.Je fakt že už tam nic nevyrostlo,no a že jsou pod druhou paží taky ,tak si naně ani nevzpomenu.
Tož to byla určitě profesorka zaklínání z Bradavic od Harryho Pottera. Měla na nose bradavici se třemi chupy?
Za pokus nic nedáte, ale my jsme s dětmi vždy skončili u doktora na vymražování, ať jsme mazali vlaštovičník nebo preparáty z lékárny. Jinak je to virového původu, takže "zázračným" léčitelům bych moc váhy nepřikládala, ale jako u jiných viróz je možné, že si stím tělo za čas samo poradí. Náš případ to ale nebyl.
Existuje spousta přípravků, od levnějších po dražší až po návštěvu kožního lékaře, takže možností je spousta.
Já jsem používal tento přípravek a s účinkem jsem spokojen, stačilo párkrát natřít a bylo.
Mě pomohla zdánlivě obyčejná věc. Namočte si nějakou malou cibuli do octa a nechte jí tak den "koupat". Pak před spaním sloupněte jednu košilku z cibule (stačí kousek), přiložte na bradavici, přelepte náplastí a nechte do rána. Pokud máte bradavic na nějakém místě víc, stačí takto "mořit" jen tu hlavní, největší. Mě stačili tři noci s cibulí na bradavici a bylo po ní. Já jich měl na rukou asi 60 a zlikvidoval jsem hlavní a zbytek zmizel. Opravdu to funguje.
Doplnění k mé původní odpovědi (zkopírováno z netu)
Vlaštovičník většíPodotýkám že tohle jsem si našla a přečetla až teď. Patronka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.