Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bulka v šourku

Od: martin001* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

v šourku, asi tak půl centimetru od pravého varlete jsem nahmatal bulku o průměru asi tak 8mm, jako by s ním byla něčím spojena. Při zmáčknutí nebolí, je relativně tvrdá. Všiml jsem si jí už zhruba před dvěma lety, od té doby se tak o čtvrtinu zvětšila. Jinak nijak sama od sebe nebolí, v ničem mě neomezuje, jen se mi to zdá divné.
Může to být nebezpečné? Děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladajaskva*
hodnocení

5x

Dobrý den. Nevím, jak ti to šetrně říci. Jo už to mám. Běž k doktorovi a nezdržuj se tady mlácením prázné slámy. Každá baba, když se ji objeví bulka v prsu, tak umírá a ty se tu chceš vybavovat. Každá druhá dojde o prso a ty chceš dojít o pytlík? A každá se bojí a modlí aby to nebylo to, co ani nechce vyslovit a stejně jich sposta skončí v Pelhřimově. To chceš? Vykašli se na diskuze a ráno běž k doktorovi. S pozdravem Laďa

pecenkav*

Jedna z mala veci, kdy musim souhlasit s Ladou, uz si tam mel byt davno.

ladajaskva*

Dobrý den. Jedna z mála věcí kde souhlasíte? Tak to je mě líto. Ještě že je hodně lidí, kteří se mnou souhlasí. Takže asi takové kraviny zase neprezentuji. A děkuji za bodík. Předpokládám, že byl od Vás. S pozdravem Laďa

freebird*
hodnocení

3x

..@ martin001: rozhodně to nepodceňuj a zajdi k lékaři..mrkni ještě na TENTO web pro podrobnější info.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]