Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Říct příteli, že jdu s bývalým na pokec?

Od: kladivo65 odpovědí: 8 změna:

Mám říct současnému příteli, že jdu s bývalým na pokec? Jde čistě o popovídání, máme si co říct a navíc má přítelkyni. Současný velmi žárlí a bude mít zkažený večer buď dnes a nebo poté, co se dozví, že jsem s ním "potají" byla...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladajaskva*
hodnocení

4x

Dobrý den. To je přsně situace, kdy si máte vrazit pár facek sama a nečekat, až je chytnete od současného žárlivého přítele. Když si s bývalým máte co povídat, tak jste se snad ani neměla rozcházet. Bože, jak jednoduché a jak si to komplikujete. Máte takové nějaké nutkání? Nebudu rozebírat co to udělá s vašim přítelem, ale měla byste se zamyslet, co Vás tak táhne k tomu pokecu. To mě hlava nebere. Já nejsem žárlivý, ale toto mě udělat přítelkyně, tak to byl její poslední pokec, protože by obratem byla bývalá. Tak se probuďte. S pozdravem Laďa

amadeus*
hodnocení

2x

To máte těžké. Když neřeknete, bude mít partner klid, ale pokud se to dozví, může vás poslat k čertu. Pokud mu to řeknete narovinu tak (a) nechá vás jít a nebude se stresovat (b) nechá vás jít a bude to v něm hlodat, možná udělá i nějakou hloupost (c) zakáže vám to a pokud neuposlechte, tak vás může poslat k čertu. Vyberte si sama, co je vám nejsympatičtější.

lidus*
hodnocení

1x

Co oči nevidí...a nebo jak říká můj muž "nelžu ti" jen prostě neříkám úplně všechno a už vůbec ne věci nad kterými bys nespala. Pokud je partner žárlivec a vadí mu to tak já bych raděj nikam nešla.

freebird*
hodnocení

1x

..@ kladivo65: co si zajít na pokec všichni společně? Vy se svým a On se svou? :D

colda
hodnocení

0x

Tak žárlivost je dle mého důkaz lásky :) Teda pokud to není až chorická žárlivost. Na jednu stránku chápu jeho, protože jsem také dost žárlivý, ale i Vás, takže... Jestli chcete jít s bývalým, bylo by na místě prohodit o tom pár slov se současným partnerem, neboť by se také mohlo stát, že by to poté vzal do vlastních rukou ;) Čili můj názor je, že byste si o tom s partnerem měla promluvit a podle toho, jak se bude tvářit rozhodout, zda někam pujdete, či nikoliv.

amadeus*

Žárlivost a důkaz lásky? No potěš! Žárlivost s láskou ale vůůůůbec nesouvisí.

martinaa*

Ted jsem se taky zarazila... teda, vetsi blbost jsem necetla. Sice se rika, ze kdo nezarli, nemiluje, ale vse ma sve meze. Ja bych nikdy priteli nic nezakazala, ma plno kamaradek a bezne s nimi chodi na pivo. Tak i ja mam spise kamarady nez kamaradky a stykam se s nimi pomerne casto, i s jednim byvalym. A co jako? Jaky je rozdil mezi nim a druhym kamaradem? Muj pritel mi veri a ja se zase snazim verit jemu, jinak to nema smysl. Samozrejme obcas si rekneme, ze se tomu nelibi, co dela ten a opacne, ale zadne zakazy a podobne:)

Jsem nekdy dost radikalni a vztah je pro me o svobode, duvere, lasce a kompromisech. Nesmi me dusit. Laska a vztah prece neznamena kouli u nohy. V momente, kdy by mi pritel zkousel natvrdo zakazovat stykat se s mymi prateli - tamhle jsou dvere.

tofi*
hodnocení

0x

Tady jek azda rada dobra...

Ono je tezko soudit. Jde take o to jak jste treba dlouho se soucasnym partnerem - jeslti jste se treba s byvalym rozesla pred 14ti dny, tak se nedivim, ze zarli to by mi asi take vadilo, ale pokud je to treba nekolik let, tak by mi to treba nevadilo. No to ja bych nemohla ani na sraz tridy, nebot jsem tam nejakou lasku mela :)

No jit na tu schuzku aniz byste to rekla to bych nedelala - jak se rika nahoda je blbec a pokud nepotkate primo vaseho pritele, tak 100% nekoho kdo vas zna. No rici pravdu asi take neni jednoduche a bud vam to zakaze nebo bude nastvany a to take neni idelani.

Jedine co me napada nemate s pritelen nejakou spolecnou spolehlivnou kamaradku? Jakoze byste priteli rekla, ze si potrebujete neco s byvalym dovyridit a aby mel jistotu, ze se nic nestane a ze vse probehlo "v poradku", tak ze by s vami sla ta kamaradka. Predpokladam, ze s byvalym pritelem nebudete resit neco intimniho, tak by to vadit nemelo a pritele by to nemuselo tak vadit, ale jak pisi neznam vaseho pritele, ani jaky je vas vztah, ani vaseho byvaleho pritele apod tkaze tezko se radi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]