Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych vzít přítelkyni někam na nákupy (jelikož nákupy nemám rád znám maximálně tak tesco ale to asi nebude ideální
... napadá mě nějaké velké nakupní centrum... Flora... černý most apod... ale netuším jaké jsou tam ceny... a jestli tam jsou i "normální" obchody a nejen luxusní značky...
Prosím tedy o doporučení, nějakého nákupního centra, nebo obchodu, kde bude přítelkyně spokojená a moje peněženka taky )
Dobrý den, nechci moralizovat, ale nakupovat dneska můžete v každém městě "co hrdlo a peněženka ráčí" a nemyslete si, že v Praze nakoupíte něco lepšího, než třeba v Liberci, Pardubicích či Českých Budějovicích. Dneska vám všude strkají všemožné zboží pod nos, pryč jsou doby před 30 lety, kdy jsem marně celou zimu sháněla vhodné kozačky. A hlavně "V Praze je draze"! Co koupíte jinde za 400 Kč, koupíte v Praze za 7 stovek / a za víc/.
Tak místo nákupů ji raději vezměte na výlet - Staroměstské náměstí, orloj, Staré Město, Vltava /a třeba i projížďka parníkem/, Kaple Betlémská, Karlův most, Nerudovka, Pražský hrad /střídání stráží/, Petřín pěšky či lanovkou - bludiště /to se nasmějete/, výhled na Prahu z Petřínské věže, či pro mě to nejkrásnější, co v celé Praze je - Národní technické muzeum. Tam bych vydržela celý den! /i dva/. Nebo Muzeum voskových figurín? Záleží, k čemu inklinuje. K tomu někde lehké občerstvení - zmrzlinu, míchaný nápoj, pizzu... apod. a budete mít krásný výlet a vzpomínky a ten nákup si nechte na doma. Hodně uvidíte a navíc ušetříte. Ale nechci Vám do toho mluvit, musíte se rozhodnout sám. Jaga
Dobrý den. Já bych ji vzal do divadla, do kina, na hory, na pochod Praha - Prčice, a pod. Ale vzít holku na nákup , to je tedy síla. Stejně ji bude stačit pouze Vaše kreditka. Takže ji dejte nějakou dobře nabitou kartu,posaďte do taxíku a pošlete, aby se mohla realizovat. Ona si už poradí. S pozdravem Laďa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.