Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam jít v Praze na nákup?

Od: nakupto odpovědí: 6 změna:

Chtěl bych vzít přítelkyni někam na nákupy (jelikož nákupy nemám rád znám maximálně tak tesco :) ale to asi nebude ideální :) ... napadá mě nějaké velké nakupní centrum... Flora... černý most apod... ale netuším jaké jsou tam ceny... a jestli tam jsou i "normální" obchody a nejen luxusní značky...

Prosím tedy o doporučení, nějakého nákupního centra, nebo obchodu, kde bude přítelkyně spokojená a moje peněženka taky :))

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Výhodné by mohlo být obchodní centrum PALADIUM na Náměstí Republiky.Je blízko metra B a C ,naproti OD Kotva.blízko Bílá Labuť. Václavák co by kamenem dohodil,

JABRAKA

krkovicka*
hodnocení

0x
Zlatej člověk! Máte to daleko do Galerie Nových Butovic?pha 5?Nebo na Zličín(tchibo,Orsay,kino,Interspar,HM),do nákupní zóny-Ikea,Globus,Tesco,Giga sport...

hodnocení

0x

Dobrý den, nechci moralizovat, ale nakupovat dneska můžete v každém městě "co hrdlo a peněženka ráčí" a nemyslete si, že v Praze nakoupíte něco lepšího, než třeba v Liberci, Pardubicích či Českých Budějovicích. Dneska vám všude strkají všemožné zboží pod nos, pryč jsou doby před 30 lety, kdy jsem marně celou zimu sháněla vhodné kozačky. A hlavně "V Praze je draze"! Co koupíte jinde za 400 Kč, koupíte v Praze za 7 stovek / a za víc/.

Tak místo nákupů ji raději vezměte na výlet - Staroměstské náměstí, orloj, Staré Město, Vltava /a třeba i projížďka parníkem/, Kaple Betlémská, Karlův most, Nerudovka, Pražský hrad /střídání stráží/, Petřín pěšky či lanovkou - bludiště /to se nasmějete/, výhled na Prahu z Petřínské věže, či pro mě to nejkrásnější, co v celé Praze je - Národní technické muzeum. Tam bych vydržela celý den! /i dva/. Nebo Muzeum voskových figurín? Záleží, k čemu inklinuje. K tomu někde lehké občerstvení - zmrzlinu, míchaný nápoj, pizzu... apod. a budete mít krásný výlet a vzpomínky a ten nákup si nechte na doma. Hodně uvidíte a navíc ušetříte. Ale nechci Vám do toho mluvit, musíte se rozhodnout sám. Jaga;)

remember
hodnocení

0x

Všechna velká nákupní centra jsou si podobná jako vejce vejci co se zastoupení obchodů týká, téměř v každém najdete obchody jako HM, CA, Baťa, Zara,... je jedno, jestli jdete kupovat boty k Baťovi v Praze nebo Ostravě nebo jinde. Všude je stejné zboží, stejné ceny.

ladinpraha*
hodnocení

0x

SAPA - bude mít nákupy i zážitky. Jsou tam i restaurace. I tvoje peněženka to unese.

ladajaskva*
hodnocení

0x

Dobrý den. Já bych ji vzal do divadla, do kina, na hory, na pochod Praha - Prčice, a pod. Ale vzít holku na nákup , to je tedy síla. Stejně ji bude stačit pouze Vaše kreditka. Takže ji dejte nějakou dobře nabitou kartu,posaďte do taxíku a pošlete, aby se mohla realizovat. Ona si už poradí. S pozdravem Laďa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]