Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alergie na mýdlo

Od: bbbrouk odpovědí: 4 změna:

Mám alergii na mýdlo.Když se umyju,začnu často kýchat a smrkat.Lékárnice mi poradila Heladu,ale je to to samé.Existuje něco jiného?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

claire*
hodnocení

1x

Jděte na alergologii, aby lékař mohl přesně určit látku, na kterou jste alergický. Můžete být přecitlivělý na parfém, který se do mýdla přidává. Ta Helada, to je hypoalergenní? Lékarnice Vám v tomto sama nepomůže, bude lepší prohlídka u lékaře. Než se dáte vyšetřit spoléhejte na teplou vodu a dětské hypoalergenní (neparfemované) mýdlo, případně zkuste antibakteriální gely.

bbbrouk
hodnocení

No na alergii jsem byl už dávno-alergie na pyl,prach,plísen.Napsal Avamys sprey do nosu,zyrtek.Pomáhá to ale nechce se mi do rypáku pořád cpát tu chemii.:)

claire*

Klidně jděte na prohlídku znovu, alergie se může spustit kdykoliv během života. Stejně tak může i odeznít.

marenka*
hodnocení

1x

Já sice alergii přímo nemám, ale mám lupenku a mýdla, která vysušují mi vadí. Narazila jsem na bezva sprchové gely od fi Adidas, jukněte vždy na zadní stranu, kde je obsah a hledejte větičku "bez přídavku mýdla". ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]