Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,v letošním roce mi zavolal můj vedoucí s tím,že by rád zakoupil komínovou frézu,ke frézování komínů.Nabídl mi,že mi měsíčně přidá pět tisíc korun českých ke stávajícímu platu,když se frézu naučím ovládat a budu frézovat komíny.S nadšením jsem souhlasil a začal teda vykonávat zmíněnou profesi.Již pátý měsíc frézuji komíny a na otázku kdy mi oněch pět tisíc korun přidá,mi takticky naznačuje,že jestli se mi nelíbí tak můžu jít.Zdůraznuji,že práce je velice namáhavá.Děkuji za odpovědi.
No, já mám na to trochu jiný náhled. Když se Vás vedoucí ptal, jestli byste se s tím NAUČIL zacházet, tak tedy nikoho jiného na vaše místo nemá a Vy jste si vylepšil své znalosti. Máte tedy možnost, nabídnout své služby někomu, kdo je náležitě ocení. Tak co to zkusit? Já vím, že je dnes těžká situace a že je každý rád, když může pracovat, ale tohle mi připadá jako zneužívání. Jenomže asi nebudete mít jiné odvolání, než hledat práci jinde, pokud to raději nehodíte za hlavu a skousnete tu křivdu. Legálně nemáte žádné odvolání, neboť jak sám říkáte, dohodli jste se mezi sebou pouze ústně.
Zkousnete, pardon.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.