Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Laserová operace oka za 3 500,- Kč

Od: ocicko* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zbavit svých 4 dioptrií. Taťka mě informoval, že někde viděl/slyšel reklamu o tom, kde nabízejí operaci novým laserem prý za něco kolem 3 500,- Kč. Zdá se mi to trochu nerealistické, taťka si bohužel nepamatuje víc, proto se ptám, zda jste o této reklamě neslyšeli. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

laserovou operaci očí jsem před pár lety podstoupila na zmiňované klinice Gemini u prof. Stodůlky, operuje i v Praze, nyní v Průhonicích nebo ve Zlíně. Cena je odvislá od toho, jaký máte problém, nejen na počtu odstraňovaných dioptrií. Ale musím říct, že to stojí za to *palec* těch peněz vůbec nelituji a každému mohu jen doporučit :)

limetka*
hodnocení

0x

Tak tomu bych také moc nevěřila, možná jde o nějakou operaci jiné vady než odstranění dioptrií, protože ta stojí okolo 20 000,- za jedno oko. Buď jde o jinou operaci nebo o klamavou reklamu.

ladajaskva*
hodnocení

0x

Dobrý den. Ta cena je z říše snů a nechce se mi věřit, že ta cifra padla v souvislosti s operací oka. Osobně jsem byl na vyšetření na klinice v Brně a i když jsem operaci chtěl, abych se zbavil brýlí, tak mě doporučili ještě počkat, protože moje vada podle jejich názoru nebyla ještě v takovém rozsahu, aby byla operace bezpodmínečně nutná. A to nemám problém s financemi. Takže zde je odkaz : gemini.cz/... Najděte si tam jejich tuším, že bezpaltnou linku a ta příjemná paní na druhé straně Vám všechno vysvětlí a nakonec Vás pozvou na odborné vyšetření. Je to bezplatné, to hradí zdravotní pojišťovna. A tam se už dovíte abslutně všechno, ne jenom ceny, ale hlavně jestli vůbec ano, nebo ne. Hodně štěstí. s pozdravem Laďa

kritik*
hodnocení

0x

Operace laserem - korekce dioptrií se pod cca 12 tisíc za oko snad ani pořídit nedá.

Jediné, co mě s cenou 3500,- napadá je, že se jedná o jiný zdravotnický výkon než korekce dioptrií. NEBO je to reklamní akce na nový typ laseru za tuto neuvěřitelnou cenu např. pro prvních 50 klientů.

Možná to nebyla laserová operace očí, ale laserová depilace obočí *ua*

kecal
hodnocení

0x

Já bych do toho nešel.Zrak je velice cenný a nikdo neví,co to bude dělat za 20,30 let.Je to zásah do živé tkáně,řezání.Je to oko a ne kus masa na operaci tlustého střeva.Tkáň se může letama křivit,vlnit aj.A optika oka půjde do hajzlu.Raději brýle,kolikrát už mi zachránily oko před vypíchnutím*stop*

martinaa*

Mam kolem nekolik lidi, co na operaci byli. Jednomu je , dalsi 45, nejstarsimu 52. Sestrenici je 29, od 15 let mela pet dioptrii, v 24 uz sedm, nosila strasne silne bryle. Ona i ti ostatni jsou moc spokojeni, ze po tech letech mohli konecne odlozit bryle a rozmazane videni jim neomezuje zivot. Muzou bez omezeni delat sporty, netlaci je cocky. Clovek s jednou dioptrii to vidi jinak nez clovek s peti:)

Tkan oka se vekem nekrivi, ani nevlni (pokud neberu urazy a vaznejsi onemocneni), ale cocka ztraci elasticitu. Tzv. presbyopie zacina jiz v mladi a postihuje kazdeho. Zacina jiz dlouho pred tim, nez si clovek uvedomi, ze spatne zaostruje na blizko. Jenze clovek, ktery mel jako mlady tri dioptrie, ke staru muze mit tech dioptrii treba sest. A to uz poradne komplikuje zivot.

limetka*
hodnocení

0x

Já jsem na ní byla před rokem na Gemini ve Zlíně a jsem nadšená (40 už mi dávno bylo), život bez brýlí je úžasný, škoda těch let, kdy jsem váhala, zda jít či nejít, ale zase za tu dobu se i ty lasery vylepšily a dnes je ta operace maximálně šetrná a bez rizika, nanejvýš jsou tam možné nějaké dokorekce. Teď "ujíždím" na slunečních brýlích, které jsem jako dioptrický brejloun jen tiše záviděla *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]