Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový problém mám takový průhledný jakoby trošičku nabělavělý výtok z pochvy. Byla jsem na 10 dní od 26.4. v nemocnici na penicilínových injekcí - přelečení streptokoka. A 6.5. mi ještě píchli pendepon který vydrží v těle 14 dní prý. A někdy když sedim nebo du tak mě to trošičku zasvědí a asi za pět vteřin přestane. Co to je?
Hlavně klid! Menstruuješ? Ještě ne? Nabělavělý výtok je v tomto věku naprosto normální, je to určitá předzvěst blížící se první menstruace. Pouze pokud je výtok zbarven žlutě nebo do zelena a pokud páchne, musí se s tím k lékaři. Jinak je výtok normální i mezi menstruacemi, je to přirozená součást menstruačního cyklu. Výtok vlastně chrání vnitřní prostředí v pochvě. Jestli je ti to nepříjemné, kup si tenké intimky. Samozřejmostí je denně se sprchovat.
Mám stejný názor. Tohle jsem řešila taky, cca od 14 let a po všech možných vyšetřeních lékař došel k závěru, že jsem zdravá.
Výtok nezapáchá. A je prostě normální hustý není. A co se tam na ty gynekologii dělá, mám z toho strach.
Dobrý den. Zavolej mámu k počítači a řekni jí: mámo. podjď si přečíst, co zde holky píší. Ona si to přečte a ty jí řekneš. Mami, já se ti to bála říci, tak jsem ti to musela napsat. Hodně odvahy. S podzravem Laďa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.