Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, kde bych sehnala brigádu s minimálním měsíčním platem 25000,- Kč pro dvě osoby.
Jestli víte o čemkoliv (kromě sprosťáren), tak poraďte prosím
Předem díky
Dobrý den. Sehnat práci je těžké pro jednoho, natož pro dva. Nechápu tu specifikaci - Vy jste siamská dvojčata? Jinak brigáda se asi nejlépe hledá v okolí trvalého bydliště a osobně. Protože jet na grigádu 200 km daleko, zaplatit cestu a ubytování, může v konečném důsledku přinést ztrátu, místo výdělku. Takže kdybyste náhodou chtěla i pracovat, tak aspoň napište lokalitu a druh práce. A podmínka práce pro dvě osoby je celkem jistá cesta k neúspěchu. S pozdravem Laďa
Dobrý den, v dnešní době, kdy řada lidí bojuje o přežití a je šťastna třeba za 8 - 10 tisíc, se mi Vaše otázka zdá velice naivní, až hloupá. Pracoval jste už vůbec někdy a v jakém oboru? Podstatné je se oprostit od toho druhého, nedržet se pořád za ruce, ale najít si třeba místo každý jinde. A pak se uvidí. Pro přežití zkuste cokoli /samozřejmě slušného/, pak se časem ukáže, zda to bylo dobré rozhodnutí. I když nejsem přítelem agentur, v nouzi je možno dočasně pracovat i přes agenturu, když to jinak nejde. Přeji Vám hodně štěstí. Jaga.
já nesháním práci na stálo, ae jen brigádu třeba na prázdniny... právě končím střední školu a mám obavy, že si nebudu mít z čeho platit vysokou, navíc si budu muset najít vlastní byt (s přítelem)
samozřejmě nemusíme pracovat spolu, ale kdybyste někdo věděl o práci v zahrničí, tak bych ráda měla někoho blízko sebe
je mi jasné že u nás se takhle dobře placená práce jen těžko najde, ale slyšela jsem že třeba v německu dávají za lisování plastů kolem 50.000 Kč a sběry různých plodin jsou též velmi ceněné
nemám však příslušné známosti, abych se na takovouto brigádu dostala proto prosím o radu tady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.