Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sehnat - sbalit normální holku

Od: miri735* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám problém si najít delší dobu holku. Jsem už s toho docela zoufalí, zkoušel jsem sociální sítě, Lidé.cz atd, většinou se ani neozvou:( A když ano tak že jo že si pak napíšem, znáte to skutek utek. Fakt si nevím už rady, bydlím v Praze tak asi je to tím? Sem v tejdnu v práci, ale čas mám. Děkuji za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x

Zvedni zadek od PC a vyraž do terénu. V Praze je spousta příležitostí.

hodnocení

3x

Marš do společnosti ty mařky na internetu s knírem ti nic nepřinesou ;) vyjdi s borcama na disku nebo někam do rockového klubu a zalovte holek je také plno co si myslí že je nikdo nehledá *vtip*

krkovicka*
hodnocení

0x
To bys nesměl být ta panenka co sedávala v koutě a když byla hodná,nenašli jí ;) Ono to příjde samo,jen jít tomu štěstíčku naproti.Zajdi na výstavu,koncert,na den dětí(tam je spousta žen a všechny nejsou zadané,taky je tam spousta brigádnic)třeba i v tramvaji,nebo v metru musíš koukat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]