Dobry den, chtela bych poprosit o radu. Minuly ctvrtek me zacalo bolet bricho, nejdrive jsem si myslela, ze jsem neco spatneho snedla. Druhy den ti obtize bohuzel neustupovaly, naopak bolest byla trvala, mela jsem prujem. Teplota ani zvraceni se nevyskytly. Rozhodla jsem se tedy navstivit lekare. Lekarka mi vysetrila bricho a nejdrive mi oznamila, ze by se bud mohlo jednat o virus, ktere ma jedno z deti, o ktere se staram, a bude v brzke dobe nemocne, nebo mam infekci z jidla. Pozadala me o vzorek moci a take jsem dala vzorek krve. Moc dopadla v poradku, krev pry byla take v poradku, ale byly tam urcite odchylky. Rikala, ze je mozne, ze by to bylo zpusobeno tim, ze ocekavam menstruaci, ale take se muze jednat o apendix. Poslala me domu s tim, ze mi predepsala Paracetamol 500 a Buscopan a s tim, ze pokud by se bolest zhorsila, nebo se presunula, at prijedu okamzite zpatky. V sobotu to uz zacinalo byti dobre, obcas me to zabolelo, ale jinak klid. Zadny prujem, ani horecka, ani zvraceni. V nedeli navecer me ale bohuzel zase zacalo mirne pobolivat bricho a take me zacal bolet sval na prave noze, v oblasti trisla. Dnes me obcas poboliva trosku bricho, ale jenom mirne a boli me ten sval..mate nekdo s tim zkusenost? Myslite, ze by se tak dlouho mohlo jednat o pocatecni priznaky apendixu nebo se spise jedna o infekci z jidla? Nachazim se v anglii a bohuzel tu neni zase az tak uzasna pece jako u nas..dekuji predem za odpoved. Dasa
sama se určitě znáte nejlépe a víte jaký má u vás průběh, když sníte špatné jídlo nebo čekáte menstruaci. Pokud je to "nová" bolest a sama nemůžete určit jednoznačnou příčinu a navíc tyto bolesti už trvají 3 dny, určitě běžte k doktorovi.
Slepé střevo bolí na pravé straně, v podbříšku u třísla. Horečka být může, ale nemusí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.