Nejste přihlášen/a.
Dobry den,mam dotaz po vyuceni jsem byl 2 roky zamestnany pak jsem asi 2 roky mel zivnostensky list pak jsem byl na uradu prace a ted budu znova zamestnany tak se chci zeptat kde mam vzit zapoctovy list pro meho noveho zamestnavatele?Na soci alce mi dali nejaky papir ze to budu mit "jako"zapoctovy list je tam snad odkdy do kdy jsem podnikal ale fakt nevim jestli to je ono tak vas prosim za radu predem dekuji za odpoved
Zápočtový list je něco jako potvrzení o době zaměstnání (jaká doba je započtena jako pojištěná). Z prvního zaměstnání, po kterém jste přešel na samostatnou výdělečnou činnost, byste měl zápočtový list mít doma. Za dobu trvání SVČ Vám potvrzení o pojištěné době vystavila OSSZ, u které jste byl registrován. A za dobu registrace na ÚP Vám vystaví potvrzení úřad práce. Potvrzení z OSSZ je rovnocenné se zápočtovým listem.
Takze jako zapoctovy list muzu pouzit Potvrzení z OSSZ?Od kdy do kdy jsem tam byl vedeny jako OSVČ?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.