Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysušená pokožka ve vlasech

Od: x2xxx3 odpovědí: 6 změna:

Zdravím,chci se zeptat mám vysušenou pokožku ve vlasech a pořád mám lupy a strupy a žádné šampony mě nepomáhají.Prosím o radu co s tím? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Mě to třeba dělá stresem, teď to povolilo :), zkuste HeadandShoulders

fino97*

Me teda H&S vubec nepomohl...kupte Nizoral nebo treba Biodermu Node DS+...jsou drahe,ale fakt pomahaji...

tonyg*
hodnocení

0x

Tento problém mě trápil pár let, Head and Shoulders bych nezkoušel, mě nezabral nikdy a znám spoustu lidí, kterým nepomohl také. Co na mě ovšem začalo působit jsou kopřivové šampóny. Po prvních pár(+-3) umytích je lupů a suché kůže více, ale následně zmizí úplně. Měl jsem také problémy se svěděním, takže jsem si vlasy pořád drbal a poté v nich měl žluté hnisy, tento problém s použitím chmelových šampónů zmizel také.

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý večer. Já, abych neměl lupy, tak mám šampon Head and shouders a ještě si občas hlavu namažu krémem. Díky tomu žádné lupy nemám a před tím jsem se mohl zbláznit. Prostě jsem se naštval a namazal si hlavu krémem a vida, přestalo to. Taklže teď to čas od času máznu a je to :) Ale mám krátké vlasy, takže nemám probém, že bych je měl mastné...

ladaadal*
hodnocení

0x

Já s tím bojoval skoro 20 let. V úterý jsem se stavil na kožním (manželka mě donutila), mám spec. gel. První měsíc každý den, a pak budu ubírat, až bude stačit jednou měsíčně. A už teď je vidět, že to zabírá. Doporučuju kožaře. Člověk se vážně trápí s něčím, co on může vyřešit během chvíle. Taky jsem měl šlupky, strupy, lupy a lezlo mi to z vlasů do obličeje.

cobrak*

Někdy je lepší prostě vzít strojek, oholit si vlasy, vyřešit to a pak si zase nechat vlasy dorůst, je to příjemnější a i rychlejší...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]