Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Automat na prázdné lahve - jaká přepravka

Od: marenka* odpovědí: 14 změna:

Dobrý večer přeji. Mám stručnou otázku. Do automatu na prázdné lahve se dává přepravka (basa) s lahvemi nebo bez? *hi*

Děkuji předem. *frajer*

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

2x

s, je to tam napsané

marenka*
hodnocení

Děkuju, já to hledala a nikde jsem nic napsaného neviděla. *hi*

juldab*
hodnocení

2x

Jestli myslíš takhle dolů tak u prazdroje dávám vžycky plnou.

marenka*
hodnocení

Díky moc. A nevadí, když v basičce od plzně budu mít pardála? *frajer*

hepcziiik*
hodnocení

2x

Třeba v Tescu v Hradci Králové (a možná i jinde) tam bezdomovci a cikáni vkládají nejbližší plnou basu (a plnou myslím i s plnými lahvemi), následně si vytisknou lístek a jdou si ke kase vybrat peníze s rohlíkem v ruce, případně postup několikrát opakují... Hradecké Tesco má totiž tu výhodu, že tam automat na lahve je uvnitř obchodu hned vedle nápojů, takže zdroj bezpracného zisku je připraven k okamžitému použití. Bezdomovec nema prakticky co ztratit, cikána nikdo zadržovat nebude z obavy z obvinění z rasizmu a diskriminace...

Takže asi tak :))

marenka*
hodnocení

*smich* To je dobrý. Já jdu do Hypky, tam to mají mimo. Nehledě na to, že bych se skoro vsadila, že mě by při podobném experimentu drapli ihned. *pivo*

cyril*

Jako obveselení poradny to ujde, ale jinak snad nechcete tvrdit, že tomuto nesmyslu z "hoaxu" jste byl sám očitým svědkem? ;)

ladinpraha*

U nás flaškomat na basy nemáme, ale můžu potvrdit, že vracení plných lahví se začíná rozmáhat.

cyril*

A toto tvrzení i hodnověrně dosvědčit, nebo se mýlím? *frajer*

sebod*

Cyrile, tohle není nic nového pod sluncem. Pamatuješ jak se kdysi kupovali bombičky do sifonových lahví? To už je víc jak 20 let, co moje mamka prodávala v obchodě. No a již tenkrát někteří naši spoluobčané v regálu vzali krabičku s plnými bombičkami a u pokladny je odevzdali jako svoje donesené z domova, s tím, že nechtějí výměnu, ale vrátit peníze.

hepcziiik*

Doložit to nemohu, do obchodu zpravidla s fotoaparátem nebo videokamerou nechodím. Vy ano?

cyril*

Já občas ano, ale asi na rozdíl od Vás vím, jak to funguje na té druhé straně automatu. ;)

markusek

Nevíte, protože se to tak dělá, nejenom s basami, ale i jednotlivými lahvemi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]