Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, kde sehnat levně pánský oblek, který padne. Jsem drobnější postavy (165cm) a všechno na mě visí. Šití na míru je pro mě zbytečný luxus, to samé drahé značkové obleky. Děkuji za jakékoli rady
Mařenko dík. Tohle vypadá dobře. Až pojedu směr Praha, tak se tam určitě zastavím, snad na mou nekonfekční postavu budou něco mít.
Je to těžký. Mám taky 165cm a ještě k tomu jsem dost prostorově výraznej, takže shánění obleku a nebo jen saka je fakt nadlidský úkol. Zatím jsem nic nesehnal a nutně potřebuju sako, už se mi zase nějak zdrclo. Byl jsem v OP Prostějov a nejenže to maj celkem drahý, ale na mě nic neměli. Chodím po sekáčích a zkouším, nic jinýho mi asi zatím nezbejvá.
Dobrý den. Znám jednu firmu a ta vyrábí pánské obleky, saka, zimní kabáty a prostě samé hadry. A kromě celkem velkého výběru hotovek, si můžete nechat ušít i z vlastního výběru látky a také si nechat přímo na prodejně upravit třeba ty prostorové, či délkové parametry. Firma se jmenuje JB a má velký obchod v Hodoníně na hl.křižovatce, v Ostrožské nové Vsi ( silnice z Veselí n. Mor. do Uherského Hradiště ) a někde v Opavě. Všechno to šijí v Ostr.N.Vsi. Ceny mírné a obsluha vzorná. Výsledný efekt solidní. Já u nich šiju. S pozdravem Laďa
Hledejte kde má zrovna OP Prostějov výprodej, v Brně to bývá docela často, vždy příjde leták do schránky a oblek se tu dá koupit už od 999Kč. Teď může někdo namítnout, že za takovou cenu za nic nestojí, opak je pravdou. Koupil tu za tu cenu zeť svatební černý s decentním proužkem, manžel odjinud obleky do zaměstnání nekupuje a já zde koupila krásný kalhotový kostým za pouhých 1200Kč. Pokud vám oblek nebude, dají se koupit kalhoty a sako zvlášť a nebo kalhoty nechat upravit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.