Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam zajít na Silvestra?

Od: xxxxx* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, i když je nám zatím 16 let, chtěli by jsme někdě oslavit Silvestra. Určitě v tomto věku vás nudilo být doma s rodiči. Kvůli tomu, že jedna osoba jede pryč s rodiči, se nám vše nějak žačalo komplikovat. Napadlo nás jít k někomu z nás (máme jednoho adepta, který by nás pozval), ale nechce tam všechny (strach o celý byt). Pak nás napadl jeden klub, ale je malý a takový... no prostě není podle našich představ. Venku někde slavit asi ne, opravdu nevíme. Napadlo nás si někde něco pronajmout, třeb nějaký hory, ale není nám 18+ a fakt nevíme. Prosím, kam by jste zašli (v takovém věku), nebo máte nějaké nápady? Děkuji :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Ahoj, no já jsem už od patnácti jezdil na naší chajdu, rodiče pochopili že s nimi to pro mne není ono a důvěřovali mi, že barák nepodpálím. Udělal jsem chlebíčky, koupili jsme pro 8 lidí jedno šáňo a basičku piv, vzali jsme kytary a bylo nám fajn...

P.S.: kolik vás je a odkud jste? ;)

xxxxx*
hodnocení

Asi 7 a bydlíme v nudným Prostějově.

hop®

Hm, to je trošku z ruky. Kdyby to bylo blíž, možná bych měl nějaký tip, anebo bych vás pozval na tu chajdu a dělal zodpovědný dozor. *smich*

xxxxx*
hodnocení

No, ani nevím, jestli by rodiče pustili holky někam mimo město, maximálně do Olomouce, kde jsme skoro každý týden. Právě sháním nějaký známí, kteří jsou starší a třeba by nám to někde domluvili. Již v otázce jsem se zmínil, že jedna osoba jede na hory s rodiči (musí jet) a jinak vždycky jsme tak všechno rozjížděli u nich doma, ale teď je to fakt komplikované. A jinak mě doufám pochopíte... znám Vás pod přezdívkou hop a nevím, jestli by to rodiče dovolili. Já osobně bych se vás nebál :D, protože působíte jako rozumný člověk a jelo by nás více. A jinak jsem se chtěl zeptat... v jaké oblasti ta chata je? Děkuji.

No tak šup do Rýmařova pivovar Exelent s ubytováním Nebo Hiostinec Praděd a kousek do Karlovy studánky nebo na Praděd*palec*

ohneta*
hodnocení

0x

Jak píše hop, nějaká chata. Na horách je už všechno beznadějně obsazeno.

hodnocení

0x

V Rýmařově na statku zábava pohoštění nedaleko Hotel Slunce s aqucentren nebo pivovar *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]