Nejste přihlášen/a.
Udělala jsem to, o čem jsem už slyšela a udělala jsem to, bohužel, i já. Že si to vyčítám a řekli by mně to i ostatní, to vím, ale to už není pomoc, to už se stalo, tak co s tím. Nahromadila jsem si dvě půjčky a to splácení mně děsí. Slyšela jsem o konsolidaci půjček, že se zaplatí a v menších splátek se to splácí delší dobu. Nevím, koho se na to zeptat a na koho se obrátit. Těm, co na to mají reklamu, tomu nevěřím. Mně by pomohlo, kdyby mně někdo poradil na koho se obrátit, z vlastní zkušenosti, obrátit na toho, kdo je spolehlivý a nejsou to takoví, že bych se to splácení ještě zhoršilo. Moc by mně taková rada pomohla a neměla bych stálý strach a nervy na pochodu. Děkuji.
Dobrý den. Kdybyste lépe poslouchala Paroubka, tak byste věděla, že dluhy se přece nemusí platit. Aspoň tedy stát pod vedením ČSSD. A z toho si spousta lidí odvodí, že když stát ne, tak já taky ne. Ke kosolidaci půjček. To je přesně vyražení klínu klínem a vydělá na Vás ten kosolidátor. Hold oni to nedělají pro Vaše krásné oči. Čili dopadne to tak, že v konečném důsledku to budete sice splácet po podstatně menších splátkách, takže neumřete hladem, budete pouze tak trochu živořit. Akorát asi tak dvakrát delší dobu a také asi tak dvakrát víc zaplatíte, než byste původně zaplatila ( což bylo také min. 2 x více, než jste si půjčila ), takže teď to bude přijatelných 4 x více. Takže bacha na konsolidace, abyste se vůbec dožila konce . Hodně zdaru. S pozdravem Laďa
Berete lidem jejich poslední naději (byť říkáte čistou pravdu a nic jiného, než pravdu), mějte trošku slitování s bližními svými .
Dobrý den. Já jsem už v letech a tak říkajíc jednou nohou v hrobě. Ale nesnáším a nenávidím ty parazity, kteří využívají tupost značné části národa k bezpracnému obohacování, neboť o zisku je hanba mluvit. Mám staršího bráchu a to je přesně příklad toho lehce oblbnutelného magora, který se nechá za několik vteřin přesvědčit, že mít dluhy a půjčky je normální. Až ho někdo začne uhánět o placení, tak si nejdříve hraje na mrtvého brouka a protože ty situace už znám, tak z něho čas od času vydoluji přiznání, že si zase vzal u Pvovidentu naprosto výhodnou a takovou maličkou půjčku, která vlastně nic neznamená. Ale půjčíte si 3.000 Kč a za dobu splácení jim vrazíte do chřtánu kolem 6.000 Kč. A protože nechci spáchat trestný čin, abych začal zmešovat Provident, nebo počet sourozenců, tak to raději zaplatím, aby byl klid. Ale podstata zůstává.Lidská blbost je neomezená a většina lidí nemá takového debilního bráchu, který by to zatáhl za ně, jako jsem já. Tož tak se mám a takový vřelý vztah mám ke všem, kteří vstoupí do nekonečného systému vytloukání klínu klínen až do smrti. A když si vzpomenu na dobu za totáče, když jsem si bral půjčku, kolik potvrzení, ručitelů, záruk atd. Dneska Vám vrazí prachy do jedné paprče a druhou to podškrábnete na smlouvu, kterou ani nečtete. FUJ, hnus. A pak jdou přez mrtvoly. A kdo za to může? Já jsem přesvědčen, že ti lidi, kteří si půjčují. Jinak by ti lichváři v bílých límečcích nepřežili do druhého dne. S pozdravem Laďa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.