Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HIV - za jak dlouho se nemoc pozná?

Od: katka16 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den mám dotaz před týdnem jsem dostal výsledky že jsem v pořádku mě by zajímalo zda se to třeba nespozdilo po sedmi měsích když jsem souložila. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

katka16, co se spozdilo? Výsledky jsou negativní, tak se nestresuj a příště si partnery dobře vybírej a nezapomínej na prezervativ, když to není dlouhodobý a stálý partner.;) Virus v krvi není nebo je, nemůže se opozdit. A testy prokázaly, že není. Klid!

katka16
hodnocení

No já jsem slyšela že člověk může mít opoždění AIDS. Já jsem souložila před sedmy měsíci a kluci ve třídě mi říkali že ho můžu mít klidně za rok i když krev je v pořádku tak mě vystrašili právě :(

martinaa*

V krvi se nezjistuje pritomnost viru, ale protilatek proti nemu. Tyto protilatky se objevi nejpozdeji po 8-10 tydnech od nakazy, kdy uz je v krvi vzdy pritomen. Proto se na test chodi nejdrive po dvou az trech mesicich od domneleho nakazeni. Pokud tam protilatka po te dobe neni, nejste HIV pozitivni:) Takze je to v pohode.

Klukum ve tride doporucte, aby si zopakovali zakladni poznatky o HIV:) A priste se chrante, ted jste mela stesti, priste uz ho mit nemusite:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]