Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená v Africe - jaké místo?

Od: amadeus* odpovědí: 4 změna:

Než se do mě pustí feministky a moralizující stařenky, chci dodat, že předmět nemyslím vážně, na dovolenou chci s přítelkyní a na černošky se budu maximálně dívat.

Kdysi dávno jsem se tu ptal na zkušenosti ohledně dovolených v exotických destinacích. Byl jsem uchvácen Thajskem a to jak prostředím, tak cenovou relací, ale později jsem zjistil, že jet tam v Září je riskantní, protože se člověk může trefit do monzunových dešťů. Zaměřil jsem se tedy jinam a budu se ptát trochu konkrétněji. Jaké máte zkušenosti s Afrikou? Zajímavé destinace a ceny? Udělal jsem zběžný průzkum převážně po ostrovech, ale ani kontinentu se nebráním, jen osobně neznám nikoho, kdo by tam jel a mohl dát doporučení. Podle zběžného průzkumu jsou ceny poněkud vyšší. Já bych si představoval nejlépe něco do 25k za osobu **** hotel a all-inclusive. Pro malý přehled jsem našel následující, ale jsem si jistý, že lze najít něco cenově příznivějšího.

Madagaskar přes 50k

Zanzibar 40k

Seychely 28k

Mauricius 25k

Kapvrdské ostrovy 21k

Keňa 18k

Předem děkuji za každý komentář.

S pozdravem,

Amadeus

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Nechci podceňovat osazenstvo poradců tady na poradně ohledně zcestování světa, ale sama jsem zvědavá, jaké dostanete odpovědi. No já bych si vybrala Mauricius.Jestli je to ten ostrov, kde tvořil Paul Gauguin, tak jeho obraz Modrý Mauricius mě uchvátil. Anebo na Kubu, ale tam je prý lepší jezdit začátkem roku a černošek tam najdete taky spoustu. Jo a zajímavý výlet by mohl být po jižní části Afriky, vede tudy železniční cesta a bývá vypraven velmi luxusní vlak s apartmány. Bohužel si nepamatuji ty webové stránky, ale bylo to něco krásného.

amadeus*
hodnocení

Také si nemyslím, že dostanu mnoho rad a sdílených zkušeností, ale za otázku nic nedám. Hmm, ta Kuba také vyjde na něco okolo 26k, ale já plánuji dovolenou v Září. Když už jste to nakousla, dovolenou ve vlaku jsem si už také vysnil. Jednou bych to chtěl vzít Orient Expressem z Londýna do Istanbulu, ale to se pohybujeme v částkách okolo 100k na osobu.

myse*
hodnocení

0x

cenově vám neporadím - chce to se podívat na internetu.

Ze zkušeností - Karibik - je moc pěkný, černošky jsou tam taky *smich* i černoši... (Guadeloupe, St.Martin)

Nebo co Tahiti? To je opravdu nádhera... a ty Tahiťanky *smich*

amadeus*
hodnocení

Karibik také vyjde poměrně draho. Přes evropské cestovky bych se jen tak tak dostal pod 30k/osoba. Vím, že kdybych si vše zařizoval sám, tak to zvládnu možná i pod dvacet (letenky+hotel), ale jak jsem slyšel, tak je tam drahé skoro všechno. Já bych to viděl na tu Afriku... Severní část asi ne, arabáše moc nemusím, ale nějaký ten ostrůvek by šel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]