Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AFTY co s nimi?

Od: saq* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, udělal se mi aft na dásni, a hodně to bolí třeba když se usměju ..
Nevíte co se na afty používá? K Doktorovi ani do Lékárny se mi s tímhle nechce.. Děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mbrian*
hodnocení

0x

Dobrý den, já většinou používám "francofku", kterou na aft vždy trochu nakápnu a nechám působit, on se tím vypálí a zmizí daleko rychleji. Tak do dne až dvou už mám pokoj, chce to tam dát ale častěji. ;)

hodnocení

0x

Por afty v pusinkách miminek jsme používaly genciánu (genciánová violeť, v každé lékárně za babku). Nanese se vatovou štětičkou, jenom pozor na to, genciána strašlivě barví. Časem se to umyje.

doplněno 11.05.11 20:36:

lekarske.slovniky.cz/...

marenka*

Souhlas. Dokonce se naší dceři nedávno vyrazil opar a neměla jsem doma nic jiného, než genciánu. Zkusila to a do opar byl do 2 dnů pryč.

ency*
hodnocení

0x

Nejsem zastánce alkoholu, ale z vlastní zkušenosti není nic lepšího než si vypláchnout dobrou slivovicí. Tohle mi jednou poradil doktor a opravdu to pomáhá. Malý hltek a chvíli nechat působit, vydržet pálení a za dva dny je to fuč.

hodnocení

0x

mě na to pomáhá přiložit celaskon, stačí tak na 1 minutu.

Slyšel jsem, že stačí vypláchnout ráno (před snídaní) ústa olivovým olejem, zvláště pro ty, kteří s tím mají problém opakovaně, jako prevenci. Ale kolegyně říkala, že je to hnus a nevydržela to :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]