Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak neřešit sex

Od: danadana* odpovědí: 11 změna:

jsou různé druhy žen. mě je 20. přemýšlím, zda je lepší, když má žena jen málo partnerů za život, pak se tím ve stáří hrdě říkají, že to byly právě ony, kdo byl tak odolný a nedobytný, ale může to také vypadat tak, že měly jisté zábrany a nebo třeba také, že je nikdo nechtěl. a nebo jsou takové, které si život užívají, mohou říci, že to byly ony, komu prošlo pod rukama dost chlapů, mají zkušenosti a zážitky, znám takovou, která byla za mlada fakt taková trochu hodně na chlapy, ale přesto je to stále krásná ženská, mám k ní respekt a chlapi to samý, přes to, že dřív byla taková.

Např. v komedii Ženy v pokušení nikomu nevadilo, že hl. postava byla taková, jaká byla. A přitom se říká, že by ženy takové být neměly...

Mě se líbí obojí a nevím, co si zvolit. Vím, že mám strašně ráda sex a že mě přitahuje víc než jeden kluk, neláká mě být s někým od ted do konce života, chci si užít mládí, ale bojím se to dát najevo proto, protože nechci vypadat, jako ku*va. Je to docela na prd a brání mi to udělat cokoliv, předvíst kterýkoliv zájem o kluka. Když jedu někam na festival, přijde mi, že tam lidé jezdí jen za tím, aby se s někým vyspali. I mě by se tam mohl někdo líbit natolik, že bych si řekla, sakra, vždyt na tom nic neni, tak se s nim vyspíš a budete oba spokojeni.

Sama si docela věřím, docela bych si ráda zaflirtovala, ale todle mi to hrozně ztěžuje...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

5x

Danodano, buďte taková, jaká jste a neřešte co na to lidi. Já jsem třeba taková, že nezahýbám, ani mě to neláká, neflirtuju, nic. Vyhovuje mi to. Jsem pohodlná cosi měnit, či riskovat a mám ráda jistotu i to pohodlí, které přináší. Ale dokážu zabouchnout dveře, spálit mosty a jít dál, bez nějakého smutnění delší dobu, pokud zjistím, že se k sobě s partnerem už nehodíme. (hádky, zklamání, podraz apod.) Než jsem našla patrnera, s kterým jsem dnes už 8 let, měla jsem vztahy i na jednu noc, na týden, na měsíc. Hledala jsem. Přeci nebudu s někým, koho zjistím že nechci jen proto co na to řeknou lidi, pokud se ukážu s někým dalším.

A mám jeden vypozorovaný poznatek. Holky, či ženy, které se "držely", právě kvůli řečem a neužily si v mládí, začaly blbnout v pozdějším věku. Pak je to problém, pokud mají děti, rodinu, zázemí. Najednou je přepadl pocit, že si nic neužily a život jim utíká. Ty, co se vyřádily v mládí, pak už nemají potřebu něco zkoušet, protože vědí, jak to dopadne. *nevi*

kjanik112*
hodnocení

4x

Uchopte svůj život pevně do rukou a žijte a odpovídejte jen sama za sebe-nestarejte se o stádo, jen sama o sebe-a nestarejte se o to, co kdo říká.Máte-li schopnost naplno prožívat sex-to je u ženy dar, který přece nezahodíte kvůli moralistům. (Moralista je závistivec, který má strach, aby si někdo náhodou neužil).Jeden francouzský filosof před 200 lety napsal :"Kdo odkládá radovánky na pozdní roky života, je jako bláhovec, který sedí při hostině u plného stolu, a čeká, až se začne ze stolů sklízet". Je Vám 20-hostina vrcholí-stůl už plnější nebude.

ladajaskva*
hodnocení

2x

Dobrý den. Už za středověku platilo, že prostitutky byly nejlepší manželky a matky. O to ale nejde, a toto prosím nevztahujte na sebe. Pokud jste volná, tak na co čekáte, až Vám všechno uplave mezi prsty? Jó , mít volnost, to je výsosné postavení. Ale pozor. Jakmile vyhodíte kotvu, tak konec, zvonec, šlus. Jinak budete za " kurvičku" která si chce užívat, ale zárověň mít jistotu jednoho přístavu. A tudy cesta nevede. A jestli nejste beznadějně zamilovaná, tak co se ptáte, vleťte do života na plné pecky. A stejně zjistíte, že sex není všechno a postupen času se vynoří i jiné životní hodnoty. A jednoho krásného dne budete sedět doma jako spokojená máma a vzorná manželka, protože na E 55 podle Vašeho dotazu určitě neskončíte. To byste tam už dávno byla. Hodně zdaru, zážitků a prožitků a hlavně zdraví. S pozdravem Laďa

eulalie*
hodnocení

1x

To záleží čistě na osobním vkusu dané ženy. Jedna má ráda moc chlapů, jiná stojí jen o jednoho. Většina mužů ovšem nechce slyšet, že jsou už třebas 21. v pořadí... Dříve se takovým ženám říkalo, že jsou štětky. Ale doba se mění, ženy se emancipují, tudíž i v této oblasti se snaží muže dohnat. Otázkou však zůstává, jestli je to správné. Nakonec ani ti chlapi někdy nevystřídají tolik sexuálních partnerek. Odpovězte si na otázku, co vám to přinese, když budete ty partnery často střídat? Uspokojení ze sexu, dodá vám to více sebevědomí, jaká jste sexuální dračice? A co sexuálně přenosné choroby - pomyslela jste a to? A nezapomeňte, že někteří mužové jsou lovci a rádi si tu ženu uloví sami. Pokud jsou loveni oni sami, možná že toho využijí a ženu na tu jednu noc vyzkoušejí, ale brzy ztratí zájem, protože nesnášejí, když je ženská uhání. Váháte, co si zvolit. Když zvolíte variantu užívání si a mít tolik chlapů, co si zamanete, vemte v potaz, že už to nikdy zpátky nedáte. Budete mít ze sebe dobrý pocit? Ano? Ne?

amadeus*
hodnocení

0x

Jak je vám to přirozené. Dnešní doba už si v tomhle nějaké předsudky nedělá a pokud, pak je můžete směle ignorovat. Ale ze svého pohledu musím říct, že s partnerkou, o které jsem věděl, že si u ní chlapi v minulosti podávali dveře, jsem nic na dlouho neplánoval a i když to třeba byla super holka a naznačovala, že už je"vyřáděná" a chce se usadit, tak jsem si byl jistý, že nedovolím, aby to mezi námi bylo příliš vážné, což žena pozná. Mno jo... a navíc, promiskuita je jedna věc, proti které nelze říct nic špatného, ale když vím, že slečna byla někomu v minulosti nevěrná, tak už jí tuplem nebudu věřit (to bude vztah jen o sexu)

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravim, trochu se odlisim od zbytku, ktery Vas vehementne povzbuzuje. Na jednu stranu maji pravdu - pokud jste malda, pekna, sexualne aktivni - proc toho nevyuzit? Delejte si veci podle sebe, pokud se budete stale ohlizet na okoli, tak se z toho zblaznite. Mate svoji hlavu, je to Vas zivot a nikdo jiny jeho smer urcovat nebude.

Na druhou stranu se pak ale nedivte, kdyz Vas to okoli bude povazovat za devku. Podle me je jeste unosny fakt, ze ma zena pritele treba dva tri mesice, se kterym chodi, zkousi vztah a samozrejme spolu spi. Ovsem zena, ktera ma kazdy mesic jineho jen na sex, nedejboze kazdy tyden chodi na disku a festak s cilem nekoho polozit na lopatky, pro me skutecne ta devka je. To same si myslim i o muzich, proto se takovymi lidmi neobklopuji. Nemyslim to nijak zastiplne ani nejsem uzkorpsa, ani stara:) Proste dnesni "volny styl" a ochota jit si s defacto neznamym clovekem zasoulozit na party vedle do krovi, mi nesedi. Nic vic, nic min. Nehlede na ty pohlavni choroby, jak uz zde bylo receno.

ladajaskva*

Dobrý den. Já jsem jí neradil, aby se vyspala s každým, kdo si řekne, nebo jen pomyslí. Ale aby využila mládí a skloubila to se svými představami. Nemusí to být hned kurvička. Ale drtivá většina myšlenek celého lidstva se točí kolem sexu. To neznám ze své hlavy, to je z hlav všech dotazovaných na celém světě. A kdo říká opak, tak lže i sám sobě. A každý člověk měl v určitém období svého života období různých barev. Růžová - všechno viděl pozitivně a hledal i lepší a lepší a to i v sexu. Skončí to přez zelené období, kdy jen pomyšlení na cokoliv ( i na sex ) vyvolá jeho zezelenání a končí to rudým obdobím, kdy zrudne, ztratí dech, upadne do komatu a probere se na ARO při pomyšlení na cokoliv, nedej Bože na sex se ženou. Natož vlastní. S pozdravem Laďa

martinaa*

To nebylo primo na Vas, lado:) Ale kdyz uz o tech predstavach - pokud je zenska volna (i nedejboze zadana), a jeji aktivita se toci prevazne kolem nahodneho casteho sexu s mnoha partnery, tak to pro me devka je. Bohuzel pres to nejede vlak. Ono uzivat si a zkouset jde i jinym stylem, taky nejsem svata:D Ale ano, ja osobne si cenim toho, ze jsem nikdy nemela treba sex na jednu noc s neznamym muzem. Za a)me to odpuzuje, opravdu na tom nevidim nic cool a free a za b)buhvico ma ten cizi clovek za nemoci, nejsem sebevrah, abych se kvuli jednomu sexu lecila pul roku. Kondom nejisti vsechno, jak se nekteri domnivaji.

S temi barvickami jste me pobavil:) ja se zrovna nachazim asi ve zlutem obdobi, kdy je vsechno zalite sluncem a me se to libi:) Doufam, ze do zeleneho obdobi se dostanu tak nejdrive za tricet let...

danadana*
hodnocení

Nojo, ale teď mi tedy vysvětlete, jak dát najevo chlapovi, když ho chci (ono víte, já stejně nebudu nikdy z těch, o kterých píše poslední příspěvek a se kterým se ztotožňuji asi nejvíc), aby si náhodou nemyslel, že to chci takhle po každym? Co když se mi chlap delší dobu líbí, vlastně jsem možná i trochu zamilovaná, vlastně možná i úplně?...

martinaa*

Rozhodne se na nej nevrhejte hned, to by si prave mohl myslet, za date kazdemu:) Pokud jste do nej zamilovana, prece ho jeste ten vecer nemusite tahat do postele, i dnes existuji muzi (je jich mene, ale existuji), kteri klidne pockaji a spis si okouknou, jaka holka je a jestli je jim s ni dobre. Naznacte zajem, bud se chyti, nebo ne. Popravde ve svem okoli znam jediny fungujici vztah, ktery sexem v den seznameni zacal - a beru to spise jako vyjimku potvrzujici pravidlo.

amadeus*

Ač nerad, musím přiznat, že při balení muže se musí postupovat opravdu opatrně. V tomhle jsem chlapi snad horší, než ženy. Půjde-li na to slečna moc zostra, bude to hodně krátký vztah (když dostanete něco zdarma, taky si toho nevážíte zdaleka tolik, jako toho, na co jste dřeli). Půjde-li na to příliš jemně, nemusí si toho vůbec všimnout... jo jo, jsme ignoranti. Z vlastních zkušeností říkám, že pozvání na kafe, objetí při rozloučení a povzbuzující "budu ráda, když zas někdy" má uspěch. V tu chvíli jsem pochopil, že zájem z druhé strany by byl, ale neprojevím-li snahu sám, nic nebude... Snahu jsem neprojevil a nic nebylo, ale na kafe jsme ještě párkrát zašli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]