Nejste přihlášen/a.
Zdravim, je mi 25 a holku už mám 4 roky a pokaždé když se s ní jen líbám tak se mi postaví penis(dokážu to ukočírovat tak že to neni uplná erekce jen taková jemná )což by nebyl tak velkej problém, ale když se s ní líbám tak mi z penisu vytéká jakási lepkavá vodička a to je dosti nepříjemné,sperma to neni...nevíte co stím?je to normální?
Erekce u libani je pohoda To ma kazdy chlap. A s tou kapickou si taky nedelej hlavu - je to preejakulacni tekutina, ktera vychazi z chamovodu pri pohlavnim vzruseni, neco jako predsperma a je take normalni
Ale pozor - spermie jiz obsahuje, ackoli velmi malo, tak obsahuje!
Žádné širší studie zaměřené na na spermie v preejakulátu se neprováděly, ale některé malé studie nasvědčují tomu, že žádné spermie v preejakulátu přítomny nejsou a tento je tedy neúčinný z hlediska schopnosti oplodnění
doplněno 10.05.11 18:18:I když, samozřejmě, sichr je sichr.
Z pozice studenta biologie a vychovy ke zdravi (jehoz soucasti je sexualni vychova, reprodukcni zdravi a somatologie), Vas mohu ubezpecit, ze tato kapka ejakulatu spermie obsahuje, i kdyz v minimalnim mnozstvi. Taktez na internetu v ruznych dotazech smerovanych na gynekology a sexuology se doctete to same
Díky, rád věřím. Jen jsem citoval; ostatně ty studie netvrdí, že tam sperma není, ale jen tomu nenasvěčují.
Navíc, sjak pravím sichr je sichr.
Tak fajn že to je normální, ale ta předejaukuační kamička mě už štve...nejde to nějak ztlumit nebo zastavir?
antara antara... to je mimořádný problém!
na svůj příspěvek si vzpomeneš, až bude šéfová rozhodovat o tom, kdo poletí...
co když některý tvůj kolega ji o její přitažlivosti přesvědčuje pořádným a nezaměnitelným tlakem trochu pod pásem při každém možném líbání...
polepši se! pozdě bycha honit...
a pro tazatele:
důvody ti napsali ti nade mnou... smiř se s tím, je to většinou běžný proces...
ovšem počítej s tím, že za pár let se tu objevíš znova s dotazem, že máš problém s jen takovou neúplnou jemnou erekcí a nevíš, jak to ukočírovat... v tom čase nebude lepkavá vodička už aktuální a kdyby i byla, tak to nebude tak velkej problém...a bude to normální...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.