Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbání vs erekce

Od: waqaw* odpovědí: 14 změna:

Zdravim, je mi 25 a holku už mám 4 roky a pokaždé když se s ní jen líbám tak se mi postaví penis(dokážu to ukočírovat tak že to neni uplná erekce jen taková jemná :))což by nebyl tak velkej problém, ale když se s ní líbám tak mi z penisu vytéká jakási lepkavá vodička a to je dosti nepříjemné,sperma to neni...nevíte co stím?je to normální?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Erekce u libani je pohoda:) To ma kazdy chlap. A s tou kapickou si taky nedelej hlavu - je to preejakulacni tekutina, ktera vychazi z chamovodu pri pohlavnim vzruseni, neco jako predsperma a je take normalni:) Ale pozor - spermie jiz obsahuje, ackoli velmi malo, tak obsahuje!

Žádné širší studie zaměřené na na spermie v preejakulátu se neprováděly, ale některé malé studie nasvědčují tomu, že žádné spermie v preejakulátu přítomny nejsou a tento je tedy neúčinný z hlediska schopnosti oplodnění

doplněno 10.05.11 18:18:

I když, samozřejmě, sichr je sichr.

martinaa*

Z pozice studenta biologie a vychovy ke zdravi (jehoz soucasti je sexualni vychova, reprodukcni zdravi a somatologie), Vas mohu ubezpecit, ze tato kapka ejakulatu spermie obsahuje, i kdyz v minimalnim mnozstvi. Taktez na internetu v ruznych dotazech smerovanych na gynekology a sexuology se doctete to same:)

Díky, rád věřím. Jen jsem citoval; ostatně ty studie netvrdí, že tam sperma není, ale jen tomu nenasvěčují.

Navíc, sjak pravím sichr je sichr.

martinaa*

Presne tak*palec* radsi trikrat posichrovat, nez aby byl jednou problem:)

antara

Při přání k narozeninám jsem políbil šéfovou na líce a erekce se nedostavila. Myslíte, že to je nějaký mimořádný problém?

hodnocení

1x

To je kapka touhy

doplněno 09.05.11 22:39:

cs.wikipedia.org/...

krkovicka*
hodnocení

0x
U chlapů je to zcelá normální.Holka tě natolik vzrušuje,že se tohle děje.Může být naopak velice ráda.

aaaaaaa*
hodnocení

Tak fajn že to je normální, ale ta předejaukuační kamička mě už štve...nejde to nějak ztlumit nebo zastavir?

krkovicka*
Jak říkám,je to přirozený,zkrátka vzrušení je tak velké že se to stane,nedá se to ovlivnit ani zvrátit,snad jen ukončit danou činost.Pánové snad poradí víc,si ale myslím,že je to dáno věkem a náprava příjde po letech učení.
paaja*

Jedině snad tak, že nasadíš prcgumu už před líbáním *nevi*

jirka46*
hodnocení

0x

Ahoj. Já sám při vzrušení mám tu kapku tekutiny,která nijak nevoní.Už jsem se zajímal o to,co to je a jestli je to normální. Byl jsem ujištěn ž je to normální jev při vzrušení. Takže mě to uklidnilo a věřím,že to uklidní i tebe.

hodnocení

0x

antara antara... to je mimořádný problém!

na svůj příspěvek si vzpomeneš, až bude šéfová rozhodovat o tom, kdo poletí...

co když některý tvůj kolega ji o její přitažlivosti přesvědčuje pořádným a nezaměnitelným tlakem trochu pod pásem při každém možném líbání...

polepši se! pozdě bycha honit...*zed**bzum*

doplněno 22.06.11 07:16:

a pro tazatele:

důvody ti napsali ti nade mnou... smiř se s tím, je to většinou běžný proces...

ovšem počítej s tím, že za pár let se tu objevíš znova s dotazem, že máš problém s jen takovou neúplnou jemnou erekcí a nevíš, jak to ukočírovat... v tom čase nebude lepkavá vodička už aktuální a kdyby i byla, tak to nebude tak velkej problém...a bude to normální...

hodnocení

0x

Jó, co by za to leckterej chlap dal...*modla*;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]