Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Německé zákony - přídavky na dítě

Od: search odpovědí: 2 změna:

Ahoj, hledám nějakou dobrou duši, která se vyzná v německých zákonech a mohla mi poradit v jedné věci, týkající se přídavků na dítě. Pokud by se někdo takový našel, prosím, dejte mi vědět na email: Anwalt@email.cz

Předem mockrát díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravnik*
hodnocení

0x

Zajímají Vás přídavky na dítě, nebo výživné na dítě ze SRN? Doporučuji obrátit se na Úřad pro mezinárodne-právní ochranu dětí (nebo tak nějak se jmenuje) v Brně anebo si na www.cak.cz najít advokáta, který se zabývá německým právem (jedno z vyhledávacích kritérií). Nepředpokládám totiž, že byste psal/a německému soudu či jinému úřadu sam/a.

macina
hodnocení

0x

Dobrý den , chci jen zeptat jestli Vám někdo odpověděl, mám podobný problém a pozřebuji poradit. Děkuji Marcela

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]