Zdravím, nedávno jsem se dostal do celkem trapné situace, když jsem chtěl pozvat kamaradku do kina(jako na rande), ona odmítla a já nevěděl co říct... Co říkáte v těchto situacích vy? Díky za odpověď.
Podle toho jak te odmitla jestli rekla, ze nema cas tak jenom treba "skoda tak priste" jestli odmitla nejak drze tak bych ji taky odpovedel podle toho...
To je riziko, do něhož my muži jdeme a musíme předem vědět, že se to může stát. A protože s tím vždy musíme počítat, tak jsme na to tak trochu připraveni a když to přijde, přežijeme to. Navíc jedno odmítnutí ještě nemusí znamenat, že je to napořád. Některé holky, a to zrovna ty žádoucí, se musí dobývat trochu déle, napoprvé od nich uslyšíš vždycky "ne". Pokud máš nějaký náznak, že nejsi úplně nevítaný, zkus za čas znovu. Třeba něco jiného - kino mi nikdy moc nevyhovovalo, musí se tam mlčet a koukat na něco, co tě zas tak moc nebaví, když bys radši něco vykládal jí. Doporučuji tichou intimní restauraci.
skalikh
No, já chodim na první rande s holkama do čajovny, je to tam celkem ok
No sice s tím musíme my muži počítat s tím odmítnutím, ne ale každý to skousne. Mě by třeba ženská při jednom odmítnutí v životě už neviděla a nikdy už bych nabídku nezopakoval Pro mě osobně by to byl definitivní problém.
Říct-nevíš o co přicházíš ale to by jí asi urazilo...Berte to tak,že se to běžně v životě stává.Řekla aspoň důvod? doplněno 10.11.12 17:15: Nechce tě.Bohužel.Rande s tebou je pro ní ztráta času.
skalikh
Důvod neřekla, jen takový to: Promiň, seš milej ale ne...
tak tohle je vpoho, nic trapneho, kdyby ses nikdy nikoho nezeptal, byl bys do smrti sam (kapka, martina ) Nevim proc, puvodne jsem myslel, ze dotaz se tyka toho jak ji rict, ze rozchod a neranit ji... to uz je docela nerozlousknutelny orech
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.