Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říct holce při odmítnutí?

Od: skalikh odpovědí: 12 změna:
Zdravím,
nedávno jsem se dostal do celkem trapné situace, když jsem chtěl pozvat kamaradku do kina(jako na rande), ona odmítla a já nevěděl co říct...
Co říkáte v těchto situacích vy? Díky za odpověď.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

3x

ve filmu Černí Baroni to řekl Jan Kraus dámě, která odmítla tanec, jasně. "Tak si polib pr... náno pitomá" *smich*

hodnocení

3x

Dobře, nevadí - jen jsem se zeptal...

mowla*
hodnocení

2x

Co se dá dělat, Andulo, půjdu teda s Božkou (Cecilkou, Dobromilou, Evelínou, Františkou, Galinou... *)... *smich*

*) nehodící se skrtněte...

martinaa*
hodnocení

2x

Usmát se, a "tak nic, třeba někdy příště".

namyslenecek*
hodnocení

0x

Podle toho jak te odmitla jestli rekla, ze nema cas tak jenom treba "skoda tak priste" jestli odmitla nejak drze tak bych ji taky odpovedel podle toho...

drejdl*
hodnocení

0x

To je riziko, do něhož my muži jdeme a musíme předem vědět, že se to může stát. A protože s tím vždy musíme počítat, tak jsme na to tak trochu připraveni a když to přijde, přežijeme to. Navíc jedno odmítnutí ještě nemusí znamenat, že je to napořád. Některé holky, a to zrovna ty žádoucí, se musí dobývat trochu déle, napoprvé od nich uslyšíš vždycky "ne". Pokud máš nějaký náznak, že nejsi úplně nevítaný, zkus za čas znovu. Třeba něco jiného - kino mi nikdy moc nevyhovovalo, musí se tam mlčet a koukat na něco, co tě zas tak moc nebaví, když bys radši něco vykládal jí. Doporučuji tichou intimní restauraci.

skalikh
hodnocení

No, já chodim na první rande s holkama do čajovny, je to tam celkem ok :)

No sice s tím musíme my muži počítat s tím odmítnutím, ne ale každý to skousne. Mě by třeba ženská při jednom odmítnutí v životě už neviděla a nikdy už bych nabídku nezopakoval :) Pro mě osobně by to byl definitivní problém.

krkovicka*
hodnocení

0x
Říct-nevíš o co přicházíš:) ale to by jí asi urazilo...Berte to tak,že se to běžně v životě stává.Řekla aspoň důvod?
doplněno 10.11.12 17:15: Nechce tě.Bohužel.Rande s tebou je pro ní ztráta času.
skalikh
hodnocení

Důvod neřekla, jen takový to: Promiň, seš milej ale ne...

hodnocení

0x

Aspon podekovat za odpoved.

joudic*
hodnocení

0x

tak tohle je vpoho, nic trapneho, kdyby ses nikdy nikoho nezeptal, byl bys do smrti sam :) (kapka, martina *palec*)
Nevim proc, puvodne jsem myslel, ze dotaz se tyka toho jak ji rict, ze rozchod a neranit ji... to uz je docela nerozlousknutelny orech

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma odmítnutí nabídky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]