Zdravim, nemohu jiz delsi dobu najit praci. A rad bych respektive sel delat cokoliv na to co chci nemam takze mi nic jineho nezbejva. Otazka, jelikoz u nas praci ve fabrice atd berou agentury jak se dostat v mlade boleslavi do škodovky do fabriky? Plno lidi kolem me jsou chytri ze to neni problem atd ale ja ujel 130km do bolky jen tak vzdycky se zeptat ale proste uz jsem zoufalej. Chci tam jit delat, ale nemam uz silu to nejak zjistovat objehavat mesto ptat se. Byl bych i ochotny zaplatit cloveku kdo by me dostal tam kam chci. Klidne do zprav. Dale pokud by mi nevysla boleslav tak bych sel klidne kamkoliv do prahy,cokoliv dojizdeni mi nedela problem ale fakt nemam typi kde co hledat jak heldat u koho se ptat kam volat. Zivotopis mam sepsany solidne, furt neco obvolavam, posilam desitky zivotopisu denne a stejnak nic Poradte zouflaci. Přemýšlel jsem i německo, nic mi nebrání jen vzít věci, auto a jet. Menší finance do začatku jsou také. Jen nevim kam
Pokud umíte německy, tak bych viděla to Německo jako ideální. Získáte zkušenosti a "vylepšíte" životopis, takže se Vám po návratu bude tady hledat práce lépe.Najdtěte si nějakou agenturu přes práci v Německu, a přes ní hledejte. Ať máte alespoń nějakou jistotu, že nenaletíte. Teď jsem se koukala, a dá se najít i práce v Německu bez znalosti jazyka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.