Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám strach že je v tom

Od: pepa789654 odpovědí: 6 změna:

Ahoj všichni, chtěl jsem se vás zeptat jestli je možné aby žena otěhotně když jsem vyvrcholi a byl jsem oblečený? A pak jestli je to možné když jsem se potom převlékl ale neumil důkladně jen opláchl a cirka za 2 hodiny znovu už nahý ale nedošlo k pohlavnímu stiku a měl jsem kondom... je možné aby to někde zůstalo a pak seto tam nějak dostalo a byla těhotná?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Tož Pepo, možné je v dnešní době naprosto všechno. Na druhé straně se mi nezdá vaše obava pravděpodobná, alespoň dle vašeho popisu situace. Ale cesty osudu jsou nevyzpytatelné, tudíž tu jistotu mít nikdy nebudete. Jeditě tehdy, kdy byste vědomě dodržoval celibát a zřekl se navždy sexu.

juldab*

To je známá věc že ženská muže otěhodnět na veřejných záchodcích na záchodovém prkénku. Nesmí se ale zamlčovat dost podstaná skutečnost a to že mezi tím prkénkem a tou dotyčnou ženou musí sedět chlap.

martinaa*
hodnocení

0x

Vazeny dotazovateli, pokud dokazete oplodnit zenu, ktera je vzdalena pres pul mistnosti, pak ji pravdepodobne dokazete oplodnit i obleceny. Paklize se tak skutecne stalo, jste mimoradny unikat:) Pres obleceni jeste snad nikdo nikoho neolodnil a pokud si dotycna Vase sperma nenabrala do rukou a nezavedla do pochvy, pravdepodobne tehotna nebude.

juldab*

To nemusíte mít zcela pravdu. Klidně těhotná být může. Ale s někým jiným.

doplněno 06.05.11 13:35:

Dám zcela jednoduchý případ. Byl jsem na večirku použil ochranu a přesto ve vedleší mistnosti otěhotněla jedna ženská s mým dobrým kamarádem. Zaplatpambuh se z ni vyklubala vyborná ženská. Holt má to někdo štěstí.:)

martinaa*

*palec**palec**haha*

doplněno 07.05.11 12:26:

To teda muset byt docela husty vecirek:D

hodnocení

0x

Ahoj, Pepo, myslím si, že v situaci, kterou popisuješ, k otěhotnění dojít nemohlo /ačkoliv nejsem gynekolog/. Víc ale, než Tvůj dotaz, mě zaujala Tvá čeština. Nechci být protivná, ale dám Ti přesto radu: Kdyby ses po večerech namísto sexu věnoval Pravidlům českého pravopisu /možno i s partnerkou/, garantuji Ti, že by k otěhotnění nedošlo v žádném případě!*smich* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]