Nejste přihlášen/a.
Dobrý den poraďte, měli jsme se s jednou dívčinou, opravdu krásně, skvělá kamarádka, potom jsme zkusili vztah, ale já udělal spoustu chyb a i když nám spolu bylo opravdu krásně a cítili lásku, vrátili jsme se k přátelství, ale já jí tlačil do vztahu když nebyla připravená, neuvědomoval jsem si to, co jí dát k narozeninám abych jí ukázal, že mi na ní¨stále záleží, mám něco vyrobit.
Klasicky bych ji dala kytku a potom neco ve stylu, ktery mam rada - pokud hodne cte - knihu, pokud miluje hudbu - nejaky cd, pokud rada maluje - obraz, proste neco, co ma rada ona. Nebo muze zkusit napsat nejakou basen... pritel mi treba nechal ukovat zeleznou ruzi a ja z toho byla hotova Mozna ti to prijde jako klasika, ale kdyz jste se rozesli z jeji strany, tak bych se moc nevnucovala s nejakymi velkodary nebo podobne. Kdyz ji das darek, kterym ji budes stale hustit do hlavy, ze ji milujes, muzes ji akorat odradit...
Jj děkuji, napadlo mě, ona má ráda potkánky, ale nemůže si ho doma dovolit, napadlo mě prostě ho nakreslit a dát jí ho jako dárek na obrázku.
To by bylo moc pekne Anebo fotku toho potkana vyrobit coby puzzle - to delaji ve vsech fotoatelierech.
A opravdu by si živého doma neprosadila? Také jsme je chovali, kvůli dětem, tchyně se celý život myší neskutečně štítila a pak si na potkánka Honzíka tak zvykla, že ho i chovala. Potkánek je inteligentní zvíře, nevyžaduje tak velikou péči jako pes /vycházky/ a časem by se jistě její rodiče /nebo ti, s kým žije, umoudřili/. Držím palce, potkánkům fandím. Jaga.
Bohužel by si ho neprosadila, kdysi už ho měla, když byla hodně malá, jenže jako malá ho trochu zanedbávala a táta už jí ho nepovolí.
No jo, kvuli detem Jenze o tom jste rozhodovali Vy. Pokud hce zvire dite a rodice jsou proti, tak ma vetsinou smulu. Ja si teda domu hady rovnou prinesla, aby me nemohli vyhodit... ale protoze mam jen pul pokoje a pomerne hodne veci, s dalsim uz by me vyhodili urcite.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.