Nejste přihlášen/a.
Je mi 16......holku jsem neměl jsem zamilovaný...jak poznám že mě ta holka miluje...?...normálně spolu mluvíme ale když jeden den s ní nepromluvím ani slovo ani nepříjde a nepovídá si semnou..
...poraďte prosím...
...
Kdyz holka miluje, tak bud se na tebe casto diva, vyhledava tvoji spolecnost a ma zajem si s tebou pocvidat - nebo naopak dela, ze ji nezajimas, v holkach se vyznat je tezky Pokud se s tebou bavi stejne jako se vsemi ostatnimi kolem ni a nijak vic z toho necitis (treba ty pohledy a tak), tak te zrejme bere jen jako kamarada. To ale nebrani tomu, abys ji mohl ziskat
Když jsme se oťukávali s přítelem, tak jsem tak dlouho uvažovala, jak za ním přijít a co říkat, až zbyl první krok většinou stejně na něho. :D Ale snažila jsem se třeba vždycky odtrhout od kamarádek, když byl poblíž, abych byla sama tak nějak... "přístupnější". Takže se nedívej, kdo začíná, ale jak se baví, když už spolu mluvíte. Třeba je jen nesmělá.
Hodně zdaru!
doplněno 05.05.11 19:04: Ono nejlepší je si o tom popovídat, jinak jsou všechno jen dohady. Ale uznávám, že to už je vyšší level a chce to nějaký základ, aby se člověk odhodlal.
Taky nezaskodi zeptat se, jak si poradila s poslednim ukolem do cestiny/matiky, nebo ji pozvat na zmrzlinu, do cukrarny Hlavne pozor na vlezlost, kdyz ti rekne, ze nema cas, tak to respektuj a nedoluj z ni, kdy teda pujdete...
Mám problé...XD...Tak holka bude teď mít narozeniny...A nevím co jí mám popřát...A jestli ji mám třeba dát pusu, nebo jí rovnou říst že ji miluji......Děkuji za radu...
Popřej jí to, co se normálně přeje. Jako dárek bych jí dal třeba plyšáka s jednou malou růžičkou nebo nějakou malinkou jarní kytičkou. Pusu jí můžeš dát, ale takovou, aby se nevyděsila. A podle toho, jak se bude na to všechno tvářit, ji můžeš pozvat do cukrárny nebo do kina.
Tak to může říct jenom profesionální děvkař a nebo ženská. Protože jste většinou dobývány, zatímco my se musíme snažit. Žijeme v civilizovaném 21. století, století nevídaných možností díky vědě a technice, ale navazování vztahu mezi pohlavími je na úrovni pravěku... O to hůř, že muž nemůže použít sílu, která je mu přirozená, ale musí kašpařit a dávat dárečky. Není na tom něco špatně?
Tak jsem ji popřál...dal jsem jí medvídka, byla zaskočená, pak mi napsala že je úžasný...ale Pusu jsem se jí nedvážil dát...jsem moc srab...
Když bych ji někam pozval ona mě odmítla tak nevim co bych dělal...Tsem ten tip co by se jí nedokázal kouknout ani do očí musel bych ji ignorovat a to já nenávidím...musel bych přestat chodit do školy...Nevím jestli mám vůbec někam zvát...
No vidis byla rada a napsala ti, to je na dobry ceste Ses teda tele, zes ji nikam nepozval... vis, co delat, kdyz te nahodou odmitne? Jakoze nejspis neodmitne, pokud se ji meda libil a SAMA ti napsala
Proste se jen usmat a rict fajn, tak nekdy jindy. A zbytek uz je na ni, kdyz bude chtit, pujdete
Ale urcite to zkus, at ji pak nepozve nekdo jiny a ty by sis to pak vycital
Po mě kdysi ve škole letěli kluci... Ale já je odmítala. A kdyby mi některej z nich dal dárek, ale neměla bych o toho kluka zájem, nebyla bych mu psala, že je ten dárek úžasný Takže to už něco znamená. Fakt, zkus to, buď trochu suveréní. Ale vůbec tu nepíšeš, jak se k tobě chová když se potkáte, když si píšete. Pak je těžký radit... A jestli se moc stydíš, zkus si s ní psát. I to, že si kluk chce s holkou často psát, něco znamená, a pokud není blbá a má zájem, měla by ti jít naproti. Mno a pokud ti napsala sama, tak je to úspěch. A i kdyby pak třeba odmítla, nevěš hlavu, holek je na světě kopa a neřikej, že žádná neni taková, jako ona. Najdou se i lepší, věř mi
A stydět se nemusíš, překousni to a jdi dál, prostě si to zkusil. Držim palce!
No to je právě to...já ji napíšu chvilinku si píšeme...a konverzace zkončí mojí větou jakoby si už dál semnou nechtěla psát...sama od sebe nenapíše a to mi trošku bere sebevědomí...
doplněno 15.05.11 21:05:A pak mi totrošku připadá jako bych se vnucoval...8 (
...jo je to takový divný, když pořád píšeš první a ten člověk ti sám od sebe nenapíše. Já to znám až moc dobře a můj názor na to je, že když ti čas od času nepísne, nemá to cenu. A nebo je ten člověk nesmělej.
Hledej dál, najdeš holky, co o tebe zájem mít budou. Je to těžký se odrazit, ale zkus to, musíš věřit
Jojo...Nevím jestli se mám přestat snažit a čekat další století na tak suprovou holku...která mne bude chtít......Tu knihu jsme četl asi tak do půlky...Vidím že omne nestojí...sice mne to štve ale co mám dělat...
Možná, že by ses měl pokusit získat si ji. Nebýt vlezlý, ale aby pochopila, že o ní stojíš a že ji chceš zaujmout, získat. Na slova miluji, ještě chviličku zapomeň. Jen buď s ní rád.
Je docela možné, že se jí líbíš, ale ža se ostýchá. Má prostě stejné pocity jako ty. A čeká, kdy se ty otevřeněji projevíš. Bojí se, že když ji odmítneš, byde odvařená. Takže seber odvahu a snaž se víc, aby jí bylo jasné, že o ni stojíš.
Ale žádná velká slova, velká gesta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.