Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se zjistit zpětně příchozí hovor u O2?

Od: pepaa odpovědí: 32 změna:

Zdravim,

mám takový problém, potřebuju zjistit kdo volal na jedno číslo a hovor byl přijmutý. s telefonu je již hovor vymazán.

Dá se to nějak zjistit?

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Základní otázka: jak vůbec víš, co má či nemá přítelkyně v mobilu? Ona ti ho půjčila k lustrování, nebos jí ho sprostě ukradl a podle do něj vlezl bez jejího vědomí? Uvědomuješ si, že si koleduješ o žalobu, nejspíš na ochranu soukromí?

martinaa*

Ja mam za to, ze oba jsou jeste nedospele deti, v jejim veku 16 se myslim ani nepletu. A mobily si lustruji vzajemne, takze zalovat neni koho... to uz neni ani zarlivost, to je psychicka porucha.

jabraka*
hodnocení

1x

S Kartagincem vyslovuji naprostý souhlas.Celá kauza Nicku PEPAA je protizákoná.Ještě není dozrálý puberťák,takže vyvádí a důsledky si neuvědomuje.Kromě toho se nezaregistruje a chce poradu.

JABRAKA

juldab*
hodnocení

0x

Ještě před měsícem kdy měli oprátoři povinost tyto hovory archivovat by to jakžtakž šlo. Nyní již stěží i když je mají archivovány stále tak budou tvrdit že ne.

pepaa
hodnocení

jj, protože řešim jednu věc, moje přítelkyně si takhle dřív volala s někym a mazala to, podváděla mě a ted už to bylo v poho... ale dneska ji volám, řeklo mi to "02 spojovatelka, volaný právě hovoří..." a prej si s nikym nevolala a nechce mi to říct, z mobilu to samozřejmě smazala a nevěřim tomu že by 02 mělo chybu, prý ten mobil měla vyplej a zrovna ho pustila a mě to řekne že hovoří...

juldab*

Si děláš kozi

martinaa*

Teoreticky si muzes nechat zaslat vypis hovoru, kdyz zavolas na operatora a tuto sluzbu si zaplatis. Prakticky je to hnusny, ale chapu, jak ti je. Otazka je, co si myslis, ze najdes. Pokud jsi si jisty, ze ti pritelkyne lze, maze cizi hovory a sms a vola si pravdepodobne s milencem, udelas ze sebe akorat zarlivyho blbce.

juldab*

To udělal už tím dotazem

doplněno 05.05.11 20:36:

Jinak to jde udělat spe softem přímo z mobilu ale je proti mým zásadám tohle radit

martinaa*

To je fakt:) Do telefonu nelez a pritelkyni pustit k vode.

pepaa
hodnocení

:( můžeš mi aspon říct název toho softu?

pepaa
hodnocení

ted sem tam volal a prej to nezaznamenávají.

pepaa
hodnocení

a nejsem si jistý, jenom mi to řeklo že právě hovoří a prej to měla vyplý, ale myslim že 02 by neměl chybu a nehlásil něco jinýho

martinaa*

Pepaa, co se chces vlastne dozvedet? Ty vis, ze si s nekym vola a pise a maze to. Ze uz to delala jednou. Takovou chybu, aby mi telefon rekl "prave hovori" a pritom byl telefon vypnuty, jsem jeste nevidela... ty to opravdu potrebujes videt cerne na bilem?

Muzu ti akorat poradit to, abys takovou prolhanou mrchu rychle kopnul do zadni casti tela a nasel si nejakou, ktera te bude mit rada, nebude ti lhat a podvadet te.

pepaa
hodnocení

Dělala to dřív když sem s ní začínal, byla ještě mladá, už s ní sem přes 2roky a o dost se změnila, ani bych to do ní ted neřekl, jenom je náhoda že si zrovna s někym volala a na tu chybu 02 nevěřim...

martinaa*

Tak pokud se to stalo jen ted jednou, chybka to byt mohla. ja myslela, ze uz to bylo vickrat. Na zaklade jednoho hovoru nemuzes nic domyslet... nezbyva ti, ze nez pockat jeste nejakou dobu, jestli se to bude opakovat. Nicmene - udelala jednou, udela to podruhe. A jak se tvarila, kdyz jsi se ji ptal, s kym volala? Tak jako kdysi predtim?

juldab*

Takže samozřejmě to zaznamenávají jelikož to potřebují k vyučtování pokud se jedná o příchozí hovor od jiného operátora říká se tomu terminační poplatek který si operátoři platí mezi sebou.

Za druhé ti to nezdělí protože k tomu bohudík nemáš oprávnění.

Za třetí u někerých typů telefonů se to nechá zjistit ve spec servisním menu.

Za čtvrté soft kterej mám a má podoznačení FBI — U.S. Department of Justice (jméno softu ti neřeknu) to umí vytáhnou z 99 procent telefonů. Podle mě ho mají i v kriminalistickém ustavu.

A za paté a to je nejdůležitější NESMÍŠ opakuji NESMÍŠ nikdy porušit soukromí svého partnera. U cizích to taky není idealní ale práce je práce.

HOWG

pepaa
hodnocení

a dá se ten soft někde stáhout? klidně za peníze...

martinaa*

Ty ji proste chces vlezt do telefonu za kazdou cenu... uvedom si ale, ze pokud tam vlezes, a neco najdes, je to konec vztahu (predopokladam). Jenze ani kdyz nic nenajdes, tak je to taky defacto konec vztahu, protoze ji bude nadale podezirat a vlastne jsi znicil duveru ve vztahu. Jak by bylo asi tobe, kdyby ti ona potaji lustrovala mobil?

juldab*

A pokud tam nic nenajde tak je to taky konec protože si nedovedu představit normální ženskou která by žíla s takovým žárlivcem.

Jo a ten soft stál mého změstnavatele asi 7000 USD ale mám k němu tříletý upgrade zadarmo. Což je pokaždý novej soft protože jsou nový telefony.

pepaa
hodnocení

občas si veme můj mobil a koukne se, nebo když sem pryč tak si vleze na notas a prohledává a mě to ani nevadí, když nemám co tajit...

juldab*

Neříkám že ti poradím ale jakej má tvoje přítelkyně typ telefonu a jakýho operátora

pepaa
hodnocení

operátor má O2 a má ted nějakou starou nokii véčko

pepaa
hodnocení

má nokii 6101

martinaa*

S timto pristupem nikdy spokojeny vztah mit nebudete. Komu neni rady, tomu neni pomoci.

juldab*

Jenom abys věděl co jde *#WAR0ANTY#

pepaa
hodnocení

ted sem na to koukal na netu a ukáže to prej jenom výrobní číslo, datum výroby... ale o příchozích hovorech nic :(

juldab*

Moje poslední rada nokia-tricks-codes.blogsp/...

doctor

..ptám se tebe pepo..žijete spolu v jednom bytě?

martinaa*

Proboha co to mate za vztah? Kdyz si navzajem prohledavate telefony a notesy... clovek by mel mit pravo na svoje vlastni soukromi. Nezlob se, ale tomuto "vztahu" nedavam moc sanci.

doctor

...žiješ s přítelkyní ve společné domáctnosti?

pepaa
hodnocení

nežiju, je mi 19 a jí 16...

fiodnet

Nechcete se nechat vyšetřit u psychiatra? Určitě by vám to prospělo a měl byste jasno, jak na tom jste.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]