Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poradí mi někdo?...bývalý přítel mi ustavičně telefonuje a píše sms, neuráží mě sice, není sprostý, ale i tak bych ho ráda jednou a provždy setřásla. Nechci měnit číslo, podnikám a taky je velká šance, že by si to nové snadno zjistil, protože máme hodně společných známých. Je nějaká možnost zablokovat jeho číslo , aby se mě nedovolal a nemohl nic napsat? Dík.
Dobrý den. To je podle mě už stolking. A na to máme zaplať pán Bůh zákony. Jednoduše se obraťte na Policii České republiky a budou se dít věci. A nemusí jít o trestní stíhání. Bude asi nejdříve upozorněn, pak dostane důtku, pak důtku s výstrahou a pak bych ho nechal utratit, jak prašivého psa. Odkaz : policie.cz/... S pozdravem Laďa
Souhlas. Sms si schovejte, budou pouzity jako dukazni material. A vsem spolecnym znamym durazne, ale opravdu durazne rict, ze si neprejete, aby se k nemu Vase potencialni nove cislo dostalo. Ono to chvilku potrva, ale tak se to da resit taky.
S tím stolkingem bych si nebyl jistej ale lepší telfony maji tzv blacklist. A druhá věc je že se nechá dělat to co dělám různým průzkumům říct ano a na chvíly položit telefon po chvíly říct promin já jsem nerozuměla mohl bys to zopakovat a takhle desetkrát. Brzo ho to přestane bavit.
ten blacklist opravdu existuje? to by bylo řešení...dík moc! policii do toho tahat nechci, mám k ní zhruba stejnou důvěru jako k němu...pořád slibuje , že s tím přestane, ale když se trochu napije, píše a volá ostošest, s policií stejně jako s ním nechci mít nic společného!
Záleží na typu telefonu, a taky se to může jmenovat různě, ale ano, existuje. Jaký máte přístroj? Dá se to najít v jeho manuálu, jak to u něj funguje, a poradí i operátor. Je možné zajít i do značkové prodejny a oni to tam většinou ochotně nastaví sami (na telefonu).
mám Nokii 2330 classic, takže nic "chytrého", ale poradím se ve značkové prodejně a když tak si pořídím něco lepšího...je důležité, aby mě nemohl ani psát sms, protože mě tím dost citově vydírá,pořád v nich píše o našich minulých společných zážitcích a co všechno pro mě kdy udělal a já jsem z toho pak rozhozená na dlouho, mám výčitky svědomí a ráda bych na to všechno zapoměla..
musím se přiznat, že mi to nedá...když jich napíše třeba 20 za večer, tak se neubráním a "náhodou" nějakou přečtu, občas i omylem, nechovám k němu žádnou zášť, prožili jsme hezké chvilky, nabízela jsem mu přátelství...ale on si nedá říct a furt otravuje a citově vydírá, už to trvá půl roku a tak tomu chci konečně udělat přítrž
tomu přísloví moc nerozumím...fakt je, že jeho trpělivost je celkem obdivuhodná, já osobně bych se na to dávno vykašlala, jsme už půl roku od sebe a pořád ho to drží, kromě volání mi háže přes plot kytky a čokolády atd.
"Danieloslavíková", co by za to jiná dala, za ty kytky a čokolády!
Pokuste se mu "dodat" náhradu: může to být Vaše sestra, Vaše sestřenice nebo Vaše kamarádka. Může Vám být podobná. Můžete se všichni tři setkat, pozvěte je oba do restaurace na oběd a pak se tiše vytraťte "za podnikatelskými povinnostmi". Svou "slečnu náhradu" můžete předem dobře informovat, co ON má rád (jídlo, procházky, hudbu aj. ..?.), o čem ON rád hovoří (o bydlení, o společném životě, o dětech aj. ...?), kde HO může pravidelně "neplánovaně" potkat, kde ON pracuje a jiné možnosti je dát dohromady. Můžete mít v rezervě i dvě nebo tři "náhrady", aby si mohl vybrat. Pak, až se to podaří a pošlou Vám svatební oznámení, můžete už jenom nostalgicky vzpomínat a tiše jim závidět.
tohle bych udělala jen své největší nepřítelkyni, kdyby taková byla...ON je totiž mimořádně nesnesitelný chlap, který se bohužel vybarví až časem, zpočátku je neskutečně pozorný a milý, navíc bydlíme na malém městě, kde ho kdekdo zná, takže by ta "kamarádka" musela být zdaleka , já jsem byla před ním taky varována, neposlechla jsem, myslela jsem , že ho napravím, což se mi pěkně vymstilo...on se pořád naparoval, že se s každou rozešel sám a až u mě narazil, tak to nemůže vydýchat a dělá "psí" kusy, aby mě dostal zpět, kdyby se stal ten zázrak a přišlo mi svat. oznámení, tak si řeknu: chudák holka, ale to se těžko stane , on je totiž starý mládenec žijící ve 44 letech s matkou...
no tak nudný on teda opravdu není, to je fakt, řekla bych, že ho naopak "normální" život nudí a dělá všechno proto, aby si ho okořenil, je to chlap dobrý akorát na povyražení, užili jsme si spoustu legrace, ale na mě už té zábavy bylo dost a zatoužila jsem po normálním životě
Obávám se že váš telefon to neumí.Ale zkuste se domluvit s operátorem jestli to nemá jako placenou službu. Já jsem to měl v jednom telefonu a hlásilo to hláčku operátora že volané číslo bylo odpojeno. No a von pak hledá nový číslo a kyž tajně rozhlásíte třeba číslo na nějakou starou protivnou babku tak ta ho nechá zavřít sama.
doplněno 05.05.11 12:47:zde např sms black list vodafonu ale bohužel trochu jinde
Podle toho jakej blacklist mate. Někdy se smažou hned někdy se SMS dostanou do karanteny.Někdy se telefo tváří že má plnou schránku což je dobré protože nemůže pomocí SMS zjistit kdy jste ho zapla.
Říká to je někde na pomezí Asie. Tam Vám nepomohu. Asi fakt budete muset koupit chytrej telefon. Nebo si najděte novýho přitele poze krátkodobě a hodně žárlivýho von mu to už vysvětlí
Sakra čokoládu bych si dal. Bohužel si ji musím dojít koupit.
No ve specifikaci jsem našel něco o tom, že podporuje filtraci hovorů. ale v manuálu jsem nic rozumného nedohledal. Můj Samsung má jakýsi seznam odmítnutých hovorů, kam se dá zapsat. ale stále je tu ještě ta možnost, že tu lze navolit jako službu sítě. Ale opravdu asi nejlépe zajít či zavolat na zákaznickou podporu.
Já nevím, hned s tou policií ... Zkuste mu nejdřív občas (stačí jednou za pár dní) i zvednout telefon a důrazně řekněte, že jste spolu skončili a ať už dá pokoj. Dál se s ním o ničem nebavte. Na SMS neodpovídejte, škoda peněz. Zkuste třeba nějaké společné známé požádat, ať mu zkusí domluvit (jestli toho jsou schopni). Teprve kdyby pokračoval, tak bych mu pohrozil policií.
Tady jsem objevil něco co by mohlo jít na váš telefon softwaregeek.com/...
doplněno 05.05.11 13:55:Takže bohužel né je to Symbian já myslel Java
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.