Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Penize ze socialky

Od: daduliinek odpovědí: 8 změna:

Dobry den chtela bych se zeptat kdyz nám dal majitel vypoved a skoncila jsem k 31.1.2011. A dostala jsem 3 odstupny platy..Jsem na uradu práce prihlasena a vypocetli mi socialku.Chtela bych se zeptat jestli mi prijde v kvetnu nebo v cervnu.Dekuju za odpoved

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Podle toho, kdy jste si zazadala o socialni davky. Jestli hned k 31.1. nebo az po tom odstupnem. Davky nemohou byt vyplaceny, pokud berete odstupne, tz. unor, brezen, duben. Pokud jste si zazadala v kvetnu, prijde Vam v cervnu.

daduliinek
hodnocení

Me je vypocetli ten za tyden co jsem se byla prihlasit na urad

martinaa*

A to bylo kdy?

daduliinek
hodnocení

2.unora jsem se prihlasila na urad práce

martinaa*

Davky by se nemely vyplacet, pokud clovek pobira odstupne. To jste pobirala do konce dubna, jestli dobre pocitam, a pokud mate davky schvalene, tak by Vam mely zacit tedy chodit v kvetnu.

daduliinek
hodnocení

jsem jsi cetla papir co mi dala ze socialka. A tahkle to pisou:

Vám zacne být podpora v nezamestnanosti vyplacena po uplynutí 3 mesicu ode dne skonceni toho zamestaní tj. az ode dne 1 kvetna,Podpora je splatná po nabytí právní moci tohoto rozhodnutí pozadu za mesicní období a to jepozdejí v následujicím kalendářním mesici

coop*

Takže první dávku v nezaměstnanosti dostanete vyplacenu v červnu.

daduliinek
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]