Nejste přihlášen/a.
Dobry den chtela bych se zeptat kdyz nám dal majitel vypoved a skoncila jsem k 31.1.2011. A dostala jsem 3 odstupny platy..Jsem na uradu práce prihlasena a vypocetli mi socialku.Chtela bych se zeptat jestli mi prijde v kvetnu nebo v cervnu.Dekuju za odpoved
Podle toho, kdy jste si zazadala o socialni davky. Jestli hned k 31.1. nebo az po tom odstupnem. Davky nemohou byt vyplaceny, pokud berete odstupne, tz. unor, brezen, duben. Pokud jste si zazadala v kvetnu, prijde Vam v cervnu.
Davky by se nemely vyplacet, pokud clovek pobira odstupne. To jste pobirala do konce dubna, jestli dobre pocitam, a pokud mate davky schvalene, tak by Vam mely zacit tedy chodit v kvetnu.
jsem jsi cetla papir co mi dala ze socialka. A tahkle to pisou:
Vám zacne být podpora v nezamestnanosti vyplacena po uplynutí 3 mesicu ode dne skonceni toho zamestaní tj. az ode dne 1 kvetna,Podpora je splatná po nabytí právní moci tohoto rozhodnutí pozadu za mesicní období a to jepozdejí v následujicím kalendářním mesici
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.