Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ženská a bicáky

Od: zvedavyskritek* odpovědí: 9 změna:

Prosim vás, lidičky, přítelkyně mi pořád básní, jak by chtěla mít pevnou postavu, hlavně biceps a triceps, jedna aby se jí zpevnila ruka a jedna i to, aby se jí nekejvala ta kůže. Celou dobu jí tvrdím, jak je fajn, že nechci aby ze sebou něco dělala, není hubená ale ani tlustá, prostě normál ženská, ale ona furt jo chci chci a chci! Tak bych jí chtěl nějak pomoct bo s něčim poradit. Poradíte mi teda, co má dělat, aby měla bicáky jako tahle roštěna na fotce?

Jasně, zvedat činky a dělat kliky etc.etc. ale jak dlouho je dělat nebo jakym způsobem je dělat. Někde jsem četl, že je velký rozdíl když cvičí ženská a chlap, u chlapa jde rychleji spalovat tuky a nabírat svaly. pORADÍTE?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Muzi maji o trcohu jina svalova vlakna nez zeny, proto zena nema sklon k tvorbe tehle "bicaku". Pokud tvoje pritelkyne uz nekdy nejaky sport delala, ma aspon nejaky zaklad. U zensky to pujde pomaleji a pracneji:)

Bicaky mam teda dvakrat takovy, ale pul zivota jezdim lode:D Musi makat, cinky aspon 2kg, s nimi muze delat rozpazovacky v predklonu, vynikajici na tricepsy. Doporucuji veslarsky trenazer, pritahovaky, kliky jsou taky dobry. At zkusi cviky opakovat 20x za sebou alespon ve ctyrech seriich.

hodnocení

0x

Já teda nemám rád kulturistky, ženská má vypadat jako ženská. Ale když už si Vaše přítelkyně myslí, že musí cvičit, měla by to dělat pod vedením (nebo aspoň podle rady) odborníků. Ono totiž to, že cvičím, neznamená, že cvičím správně. Takže nejen že se žádaný efekt nemusí dostavit, ale může být i nežádoucí.

martinaa*

Ja taky vypadam jako zenska:D mam prsa, zadek, boky. Jen o trosku vetsi ruce a zada, nez je u holky zvykem, to je fakt:) A s tim cvicenim mate naprostou pravdu, nejlepsi pro slecnu by bylo najmout si alespon na prvni treninky trenera, ktery ji poradi, co a jak delat, jak se stroji pracovat a jak si neublizit. Tato investice se vyplati!

Že je ženská trochu vysportovaná je v pořádku, ale nemělo by se to přehánět. Když občas vidím obrázky žen z různých kulturistických soutěží, je mi z toho spíš špatně*blee*, než že bych to obdivoval.

martinaa*

Nastesti se vetsina zenskych k tomuto "telu" ani nepriblizi:) Ono posilovat a zpevnit si telo je neco jineho nez zmagorit a udelat ze sebe zrudicku:D

ladajaskva*

Dobrý den. Mohla byste sem dát fotku? Uděláme anketu, jestli nekecáte. Děkuji za kladné vyřízení mé žádosti. S pozdravem Laďa

rv*
hodnocení

0x

Možná by pomohla návštěva psychiatra, aby byla spokojená se svým tělem, když vám to vyhovuje. Popřípadě simulujte poruchu pračky a myčky nádobí a přítelkyně si na valše a u dřezu vypracuje perfektní postavu.

Stačí když párkrát zajde do fitka , zkušenej cvičitel ji ukáže jak správně provádět a jaké provádět cviky . To se tady poradit nedá , způsobů jak cvičit ruce je spousta a nesprávně provedené mužou být nebezpečné.

martinaa*

Je to snad jeji telo, ne? Nebo o jejim tele ma rozhodovat nekdo jiny?:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]