Nejste přihlášen/a.
Byl jste někdo na radiojodu v Motole?Jak se snáší?Byli u někoho nějaké komplikace?Třeba i z doslechu.
Dobrý den, na radiojódu jsem byla již dvakrát a v lednu jdu potřetí. Nemáte se čeho bát. Neměla jsem žádné komplikace, všechno bylo v pořádku. Jediný stresující je to, že tam musim být dva týdny zavřená. Většinu času nesmíte ani na chodbu, na oknech jsou mříže . Jídlo bylo otřesný, ale rozhodně se to přežít dá. Ono nám taky nic jiného nezbývá. Pití radiojódu je jako vypít panáka divný vody. Podle mě to nijak nechutná... Je to v pohodě. Kdybyste měl ještě nějakej dotaz, tak ráda odpovím. Míša 24 let
No takhle... 75% celého pobytu jste zavřený v jedné místnosti s druhým pacientem a přes koupelnu je to to propojené s druhým pokojem. Takže nevím, jak to bylo v jiných pokojích, ale co jsem měla já další lidi na pokojích, tak sem nikde nezaznamenala, že by byly nějaké komplikace. Jedna paní si stěžovala, že to pití bylo hnusný a pak měla všechny možné negativní příznaky, které jí sestřička vyjmenovala... tak nevím, jestli to tak opravdu bylo nebo byla ta paní taková citlivější jinak ale vůbec nic...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.